Cine dintre liderii politici din Timiș este cel mai timid pe Facebook

Cine dintre liderii politici din Timiș este cel mai timid pe Facebook

2
DISTRIBUIȚI

bojin_facebook

Este cel mai puţin activ pe reţeaua de socializare Facebook dintre toți liderii politici ai județului, mai ales dacă e să facem o comparație cu edilul-șef Nicolae Robu. Vorbim despre şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin. Dintre liderii USL Timiş, acesta este cel mai puţin vocal în mediul virtual atunci când vine vorba despre exprimarea opiniilor proprii pe Facebook. Dacă edilul-şef și preşedintele PNL Timiş Nicolae Robu şi-a făcut un obicei din a face publice comunicate de presă, informări, iar pentru ministrul IMM-urilor Maria Grapini a devenit o obişnuinţă să posteze detalii legate de viaţa personală, Titu Bojin se limitează la postări ce ţin de activitatea sa profesională.


Ultimul mesaj direct adresat cetăţenilor de Bojin este din data de 9 decembrie şi sună astfel: „bună dimineaţa! Vă invit, cu respect, să mergeţi la vot, chiar dacă vremea este neprielnică şi iarna a venit în Timiş mai repede decât în alte regiuni ale ţării. Votul dumneavoastră este, acum, mai important decat oricând, pentru ca România trebuie să redevină o ţară puternică şi respectată. În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, am nevoie de o echipă de parlamentari care să susţina marile proiecte ale administraţiei judeţene. La fel ca şi la alegerile locale, mă bazez pe dumneavoastră! Vă multumesc!” Astfel, pe pagina şefului CJT sunt poze de la evenimentele insituţiei , poze de la reuniunile PSD. La fel ca toţi politicienii şi Bojin primeşte pe pagina sa interpelări de la internauţii care îi vizitează pagina. De la întrebări legate de florile din oraş până la mari proiecte, subiectele au rămas fără răspuns din partea liderului CJT care, spre deosebire de edilul şef Nicolae Robu, nu intră în polemici pe internet. Pagina preşedintelui este folosită şi ca platformă de promovare pentru anumite site-uri de ştiri. Bojin are 4.992 de prieteni şi 677 de fotografii.

Foto: Facebook/Titu Bojin

2 COMENTARII

  1. Loredana draga, esti in eroare! Si, ceva mai mult, intr-un proces de dezinformare a cetatenilor, a cititorilor tai. Ii invit pe prietenii tai sa intre pe pagina de facebook a lui Titu Bojin si pe cea a Consiliului Judetean Timis si vor vedea ca ceea ce le-ai transmis tu, in acest articol, e o minciuna gogonata. Daca ai gresit, prietenii tai te vor ierta, dar cu o conditie: sa-ti ceri iertare aici, aici unde ai dezinformat. Pana la un raspuns din partea ta, iti doresc Un An Nou cu articole reale si nemincinoase. La multi ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.