Decizia Tribunalului Timiş la solicitarea DNA de prelungire a arestării preventive pentru...

Decizia Tribunalului Timiş la solicitarea DNA de prelungire a arestării preventive pentru foştii directori ai UCM Reşiţa

2
DISTRIBUIȚI

chebutiu dna

Tribunalul Timiş a judecat, astăzi, solicitarea DNA de prelungire a arestării preventive pentru fostul director general al UCM Reşiţa Adrian Chebuţiu, şi a fostului director executiv, Adrian Preda, cercetaţi pentru devalizarea celei mai vechi intreprinderi industriale din România cu peste 60 de milioane de lei. Procurorii au motivat cererea prin faptul că este vorba de un dosar complex, în care mai sunt de efectuat o serie de verificări, inclusiv percheziţii informatice.


Avocaţii celor doi au susţinut că Chebuţiu şi Preda ar trebui cercetaţi în stare de libertate deoarece aceştia nu prezintă pericol public şi a trecut destul timp faţă de momentul comiterii faptelor de care sunt acuzaţi. Tribunalul Timiş a decis prelungirea arestului preventiv cu 30 de zile, decizia putând fi atacată cu recurs care va fi judecat de Curtea de Apel Timişoara.

2 COMENTARII

  1. . Eu niciodată nu am condus o societate de stat. UCMR era o societate privată”-Ghebutiu-ADEVARAT,dar in cazul fabricii „Filty”ex „Modern”,un mecanic oltean,in ’90,a reusit sa distruga in 15 ani, a vandut,a pus vreo 2,5 milioane euro in pusculita,a concediat 3.000 de angajati!!!,acum rade ca porcul pe la „Optica”,are afacerea pe spatele a 3.000 de concediati,domnilor de la DNA!!!

  2. Macar la UCM Resita niste directori au ajuns in instanta … La RAAN , unitate cu caracter strategic , cei care au adus unitatea in stare de
    insolventa , ” baieti destepti ” , se plimba linistiti . Toate demersurile facute la DIICOT , DNA etc. deocamdata ” nu se stie ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.