Desfășurare de forțe pentru un control de patru luni la producătorii de...

Desfășurare de forțe pentru un control de patru luni la producătorii de pâine. Vezi ce prejudiciu enorm a fost descoperit în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Paine

Peste 7.500 de controale efectuate, 70 de infracţiuni depistate şi peste 5.000 de sancţiuni contravenţionale aplicate. A fost o muncă titanică pentru polițiștii timişeni de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră şi poliţie transportur care, timp de patru luni, au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.


Valoarea bunurilor confiscate şi a sancţiunilor aplicate se ridică la aproape 2,7 milioane de lei.

Acțiunea a avut loc din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestor-şef Petre Tobă. ”În perioada 1 septembrie – 29 decembrie a.c., la nivelul judeţului Timiş, echipele de poliţişti au efectuat peste 7.500 de controale, dintre care 656 la societăţi comerciale, 849 la persoane fizice şi au verificat 5.570 de mijloace de transport. Poliţiştii au depistat 70 de infracţiuni, dintre care aproape 30 la Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale. De comiterea acestora sunt suspectate 47 de persoane”, a declarat ofițerul de presă al IPJ Timiș, Ancuța Morariu. Ca urmare, au fost aplicate 5.066 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 2,4 milioane de lei și au fost confiscate bunuri în valoare de peste 260.000 de lei.

În acţiuni, au fost angrenaţi şi reprezentanţi ai organismelor de inspecţie şi control din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Autorităţii Naţionale Pentru Protecţia Consumatorului, A.N.A.F. şi I.S.C.T.R..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.