Doi dintre urmăriții general din dosarul spărgătorilor de lux s-au predat la...

Doi dintre urmăriții general din dosarul spărgătorilor de lux s-au predat la DIICOT UPDATE Cine a primit mandate de arestare

12
DISTRIBUIȚI

spargatori 9

Audierile în dosarul spărgătorilor de lux, care formau o rețea ce a dat lovitură după lovitură în ultimul an, au continuat în această dimineață. Vă reamintim că ieri șapte suspecți au fost reținuți, fiind acuzați că fac parte dintr-o grupare specializată în furturi la pont prejudiciul fiind de peste un milion de euro. Gruparea este cercetată pentru 22 de spargeri date în Timiș, Caraș Severin și Sibiu.


Printre furturile reținute în sarcina acestora se află și “tunul” dat anul trecut, în ianuarie, la locuinţa lui Petru Lupşac, fostul şef al Finanţelor Publice din Oţelu Roşu, care a reclamat că i-a fost furat seiful de o tonă din casă, în care erau 1.715.500 lei, în timp ce era în concediu

Doi dintre cei dați aseară în urmărire generală și în consemn la frontieră, Ciprian Mihălțan și Răzvan Donici, s-au predat astăzi, la ora 11.00, venind împreună cu avocații la sediul DIICOT. Toți suspecțui urmează să fie prezentați cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiș.

UPDATE În urma audierilor, instanţa a decis arestarea pe 29 de zile a lui Jurci Ciprian, Mihălțan Ciprian, Răzvan Donici, Ciprian Câmpean, Bolbos Adrian, Pășan Ion şi Cheregi Dănuț, Cernescu Cosmin şi Lucian Chera urmând să fie cercetaţi în stare de libertate.

 

12 COMENTARII

    • Bah „anus-bonus” vezi-ti in mortii matii de laptele pe care tre’ sa-l sugi de la mata si nu-ti mai da tu cu parerea!!!Sobolan frustrat ce esti!Is IDOLII tai sa ce mortii mati te tot bagi in seama la orice articol?

    • Daca iti trebuie sicriu si cruce iti dau eu nu trebuie sa il astepti pe cipri!Si pt tine oricum nu costa nimik,ti le dau gratis k vad ca esti nerabdator, numai sa te hotarasti de care vrei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.