INTERZIS maşinilor de mare tonaj! De ce au închis sârbii graniţele la...

INTERZIS maşinilor de mare tonaj! De ce au închis sârbii graniţele la Jimbolia, Moraviţa şi Naidaş. UPDATE Restricția a fost ridicată parțial

0
DISTRIBUIȚI

Serbia Snow

UPDATE Autoritățile române au primit sâmbătă o noua informare din partea omologilor sârbi, prin care aceștia anunțau că vor permite tranzitarea și intrarea în Serbia oricărui mijloc de transport cu greutate sub 3,5 tone, prin toate cele trei puncte de trecere a frontierei.

Trafic greu închis vineri dimineața

Mașinile grele nu mai au acces în Serbia, începând de azi, până ce vremea își va reveni.


Măsura a fost anunțată de autorităţile sârbe care au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (vânt puternic, gheaţă şi înzăpezirea drumurilor). Nicio mașină grea de transport nu mai poate trece frontiera nici pe la Jimbolia, Moraviţa sau Naidaş.

”În vederea evitării aglomerărilor ce pot apărea din cauza suprasolicitării, din punct de vedere al tranzitului, a celor trei puncte de trecere de la frontiera cu Serbia, conducerea ITPF Timisoara recomandă şoferilor autovehiculelor de marfă să foloseasca, pentru ieşirea din ţară în această perioadă, Punctul de Trecere a Frontierei PF I din judeţul Mehedinţi”, a transmis Mihaela Leș, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră Timiș.

Până în prezent nu au fost înregistrate aglomerări ale punctelor de trecere a frontierei româno-sârbe, iar traficul de călatori şi autoturisme se desfăşoară în condiţii normale, operativ, fluent şi civilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.