Membrii unui clan țigănesc aproape că l-au omorât în bătaie pe...

Membrii unui clan țigănesc aproape că l-au omorât în bătaie pe un rival cu răngi şi furci în centrul Buziaşului. Vezi IMAGINILE ŞOCANTE surprinse de martorii oculari VIDEO

29
DISTRIBUIȚI

bataie buzias 11

Membrii clanului ţigănesc  Petrovici aproape că l-au omorât în bătaie, astăzi, în centrul oraşului Buziaş pe un rival, întreg incidentul fiind filmat de martorii oculari. Scandalul s-a petrecut într-o parcare din apropierea magazinului Profi, combatanţi neinteresându-i că sunt în mijlocul străzii. Mai mulţi bărbaţi, înarmaţi cu răngi, bâte şi o furcă, l-au atacat pe Sorin Soporosu, de 30 de ani, din Buziaş. Acesta a încercat să se apere, numai că ghinionul lui a fost că a căzut la pământ după ce l-a lovit cu piciorul pe unul dintre adversari.


În momentul în care a picat, pe victimă au năvălit nu mai puţin de şase bărbaţi care l-au lovit în neştire cu bâtele şi parii din mâini, dar şi cu o furcă minute în şir, în special în zona capului şi a abdomenului, sub privirile celui care părea a fi liderul clanului. Acesta este cel care le face semn să se oprească, asta nu înainte de a-l lovi cu piciorul în cap. Apoi, agresorii au început să fugă de la faţa locului, unul dintre ei, îmbrăcat într-un pulover portocaliu, lăsându-i arma albă bătrânului. Victima a rămas lată, întinsă pe caldarâm.

După ce martorii oculari au sunat la 112, la faţa locului au sosit o ambulanţă şi echipaje de Poliţie şi jandarmi. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara şi de mai bine de trei ore este în operaţie. Conform primelor informaţii între victimă şi clanul de ţigani exista un conflict mai vechi. Soporosu a fost înjunghiat în luna august de unul dintre agresori, iar acum i se cerea să-şi retragă plângerea. Poliţia Timiş a declanşat o anchetă, până la ora 23 niciunul dintre agresori nefiind reţinuţi. De altfel, ţiganii au transmis că nu vor veni la Poliţie decât dacă vor fi citaţi, ei susţinând că vor veni luni dimineaţa să dea declaraţii însoţiţi de un avocat. Vom reveni cu amănunte.

29 COMENTARII

  1. Politia buzias le suge puxx la tigani de multa vreme…asa ca nu va lua nici o masura impotriva clanului de tigani jegosi…tara puxx si politistii puxx din buzias

  2. 1. Magazinul NU e Billa ci Profi
    2. Soporan NU Soporosu(nici prenumele nu cred ca e Sorin, dar nu pot preciza care din fratii Soporan e cel atacat).

  3. Daca politia nu actioneaza ferm, sau mai rau (si previzibil) se teme sa-i aresteze, atunci in Buzias o sa se mai repete scene de genul asta.

    Singura sansa, cand institutiile statului sunt slabe, e sa iesim in strada. Singura!!!

  4. Intr-o tara cu reguli precise, cetatenii romi particianti, trebuiau ridicati imediat, audiati si functie de fapele pe care le-au savarsit urma imediat masura organelor in drept. Pentru management defectuos comandantul politiei trebuie sa raspunda, avand in vedere faptul ca actiunile celor in cauza erau cunoscute.

  5. Sper sa urmariti acest caz si sa reveneiti cu informatii pana la finalizare. ESTE FOARTE GRAV, oricare din cei care citim putem fii in locul victinmei. ASTA NU E TARA IN UE, e o adunatura NEGUVERNATA.

  6. Cei care au trecut cu masinile pe langa ei sau erau in parcare in masina is niste cretini. In locul lor intram cu masina in grupul de ciori sa le raresc putin.

  7. Inspectoratul de politie ar trebui sa se sesizeze pentru ca este un alt caz ca si la Deta. Aici e vorba de doua grupari de interlopi ar trebui sa se verifice cate dosare sunt pe numele lor si de ce inca mai sunt in libertate? Deoarece politia este pe mana cu ei si iau dreptul de la fiecare.

  8. De foarte multa vreme tiganii sunt o problema pentru Romania si pentru poporul roman,propun expulzarea acestora din tara!!! Daca traia Hitler va ducea pe toti pe Madagascar si va transa pe toti!!!

  9. Mesaj catre cei care ati vazut si ati filmat batalia, de ce doamne iarta-ma nu ati sunat repede la politie??? Chiar nu înteleg. Acum acei tigani tampiti, în acest moment puteau fi la închisoare.
    Si, eutanasierea cainilor, de ce nu se da lege si pentru eutanasierea tiganilor???

  10. TIGANII TREBUIE CERCETATI IN STARE DE AREST INTRU-CAT O SA FACA PRESIUNI ASUPRA FAMILIEI PARTII VATAMATE.
    SPER CA PARCHETUL SA-SI FACA TREABA ASA CUM TREBUIE.

  11. Poliția daca aude ca e vorba de tigani nici macar nu vin… O spun eu din experiență proprie…am sunat odata la poliție, tot în Buzias, tot din cauza TIGANILOR si dupa 20 de min de la apel am mers eu la poliție iar eu erau încă acolo…

  12. In Buzias Politia este mana in mana cu tiganii de foarte mult timp, sunt toti manjiti , si daca i-a chemat cineva sigur au pierdut vremea avand in vedere ca sediul politiei e la 500 de metri de la locul incidentului, Imi pare rau dar in Buzias nu se v-a mai putea face nimic , e un dezasru 🙁

  13. cum dumnezeu sa-i cercetezi pt vatamare corporala cand ei au bagat furca in el,doamne pazeste nu e tentativa de omor?politia buzias e degeaba e mana in mana cu tigani.huuuuuuuaaaaaaaaaaa POLITIA BUZIAS,trebuie oare sa moara un om sa se poata face ceva?morti mami voastre de ciori,puscarie pe viata

  14. Nimeni nu intervine pt. ca tipul isi merita soarta. ca i-au tras-o tiganii sau altii care au luat-o de la el nu mai conteaza. Era binevenita. Nu-i mai plangeti atat de mila si interesati-va cine-i firavul agresat.

  15. Pt cunoscatori problemei , asta este un exemplu de cum te lasa „gasca ” la greu …. asta o fo un „interval” esuat…..
    Domnule Richitan (sef pol Buzias), inafara sa bateti minori , romani prin sediul politiei ce mai stiti sa faceti ??? o Demisie cumva se arata ??? Dragi Jandarmi , curvele pela care stationati pe timp de noapte nu va trimit in patrula ??? Autoritatila si Rromii din Buzias ar trebui putin EXECUTATE , dar ca sa pastram decenta si macar drepturile omului , macar o interdictie pe raza Judetului Timis …. da nu se poate …. lasa ca ameninta CIOARA mai sus … cu atentie ….

  16. Comandantul de Politie al orasului Buzias, RICHITAN NICOLAE,problema numaru 1 !!! Corupt la maxim de catre romii din Buzias si nu numai !!! La incidentul de anul trecut cand Florin Soporan a fost atacat si injunghiat i s-au acordat doar 9 zile de ingrijiri medicale din partea Institutului Medico-Legal din Timisoara !!! Oare DE CE??? !!! Dupa incident partea vatamata Soporan Florin Andrei a fost audiat direct de catre comandatntul de Politie al orasului Buzias Ricihtan,care pe un ton vulgar la amenintat ca va avea el grija sa ajunga in Penitenciar !!! Cel mai corupt oras din judetul Timis avand la conducere un cuplu mizerabil: ILAS-RICHITAN !!!

    • Nr de zile de ingrijiri medicale il da medicul, nicidecum politia, deci nu e de vina Comandantul ca a primit doar 9 zile. Pe de alta parte acest Soporan este chiar mai periculos si mai arogant decit acesti tigani , sau decit alti tigani.Nu/l mai vaitati chiar asa de mult ca nu e Fecioara Maria, e Satana putin cosmetizat

  17. ma frate romani no sa aiba nici o data sanse cu tigani pentruca fratilor noi tigani suntem asa dect sami planga mama mai bine plange mata asa ca ori ma omori tu ori te omor eu si nu dam nici o data in spate asta ie special pentru romani din buzias sper ca no sa ancercati nici o data sa va bagati contra tiganilor pentruca va fi vai de voi nu aveti sperante cu noi tigani nici la arme nici la bani si nici in putere

  18. we romanilor stati linistiti cu tigani no sa aveti nici o sansa nati avut si nici no sa aveti ca noi nu dam anapoi daca luam una nu fug 5 ci mai tare ne inervam si ori murim ori traim asa a fost si va fi mereu

  19. Tot noi romanii gresim :am fost asa de uniti cand a crapat prima lor cioara din clan(NICU) ca toti buziesenii am fost de l-am jelit….acu nu ne putem uni sa starpim pe toti mancatorii de gaini moarte(cei mai in varsta va aduceti aminte cum umblau in carute si cu buciumul la gura trambitzind dupa gaini moarte) si lasat doar NIKI ca el se pricepe sa faca inmormantari frumoase.

  20. Bn ia facut lui soporan sa nu uitam ce facea soporan inainte cu 7-8ani asa k …intre sabi si smecheri a luato cu furca asa se intampla cand te crezi smecher :)))

  21. Saracu Florin Soporan .. Cica in spatele smecheriilor ar fi Niki , dar oricum , nu aveti ce sa le face-ti rromilor, degeaba ca nu puteti face nimic, politia din buzias in special Richitan cred k i-a bani multi de la rromi…. si auzi politia desteapta….ca rromi isi platesc la timp impozitele…spun aia… :))) , ce politisti corupti 🙁 , Nu aveti cum sa ripostati in potriva rromilor, daca sunteti asa tari romanilor, iesiti in strada cu sabii , furci , topoare , etc… , si sariti pe rromi ca altceva nu aveti ce face…. Pace….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.