Oana Vîncu: „Visul meu a fost să fac un duet cu un...

Oana Vîncu: „Visul meu a fost să fac un duet cu un artist mare al României“. Vezi cea mai nouă piesă cântată alături de Gabriel Cotabiță VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

oana

Oana Vîncu, fosta solistă a trupei Genius, care în anii ’90 a făcut furori în muzica dance autohtonă, s-a reapucat de muzică după 14 ani de pauză, iar noul ei single în duet cu Gabriel Cotabiţă, – „Patul gol“ – are parte de ieri şi de un videoclip oficial. „Mă simt împlinită pentru că unul din visele mele s-a realizat.


Visul meu a fost să fac un duet cu un artist mare al României cu cântecele căruia am copilărit. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit şi cei care mi-au transmis un feedback pozitiv pentru această piesă“, ne-a declarat artista timişoreană.

Alături de Cezar şi Ovidiu Hălmăgean, Oana a avut parte de un succes deosebit cu piesele “Oraşul trist”, “Macho Man”, “Îmi plânge inima” sau “Vara”, melodiile celor de la Genius reuşind să fie pe buzele multor melomani. „Evident că nu mă opresc aici, deocamdată compun piese noi, astfel încât revenirea mea să nu se oprească aici. Mă concentrez pe compoziţii deocamdată fiindcă intenţionez să cânt cu trupă live. Rămâne de văzut în ce direcţii vor fi duse piesele ca şi producţie muzicală“, ne-a declarat Oana Vîncu. Fiica binecunoscutului interpret şi dirijor de muzică de folclor Ilie Vâncu, Oana a păşit în lumina reflectoarelor în anii 90 alături de Genius, iar începând din luna septembrie a anului trecut a devenit profesoară de canto la Şcoala Populară de Arte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.