Pesediştii din Timiş au decis: îşi cumpără sediul evaluat la 700.000 de...

Pesediştii din Timiş au decis: îşi cumpără sediul evaluat la 700.000 de euro. De ce crede Titu Bojin că va plăti mai puţin

1
DISTRIBUIȚI

psd 10

Veste bombă oferită de liderul PSD Timiş Titu Bojin. Şeful social-democraţilor din Timiş a anunţat, astăzi, că partidul pe care îl conduce vrea să cumpere sediul în care îşi desfăşoară actvitatea. Vă reamintim că la prima evaluare a sediului pe Splaiul Tudor Vladimirescu nr.26 costa 100.000 de euro. Apoi, fiindcă proiectul de cumpărare a picat în Consiliul Local, primarul Nicolae Robu a cerut o nouă evaluare cu criterii clare trasate de el.


Rezultatul a fost unul uimitor. Valoarea clădirii şi a terenului a fost de 700. 000 de euro.

Deşi pesediştii, în frunte cu Bojin, au comentat că nu vor da atâţia bani pe clădire, astăzi –s-au râzgândit. Şeful pesediştilor a detaliat că: „Trebuie să aveţi răbdare când vehiculaţi cifre. Evaluarea sediului, pentru cei care ştiţi ce înseamnă o evaluare, e una să discutăm de o valoare tehnică şi alta să discutăm de o valoare de vânzare. Vreau să vă informez că avem şi casetă şi poze şi procese verbale cu ceea ce a fost înainte aici. Dacă vrem să ţinem de preţ este altceva, şi eu cred că pe casa mea aş lua mulţi bani”. Invocând modelul Nicolae Robu, respectiv secretul negocierilor, Bojin nu a dorit să facă publică suma pe care este dispus să o achite.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.