Petrecere până în zori cu creatorul remixului „One day“, germanul Wankelmut

Petrecere până în zori cu creatorul remixului „One day“, germanul Wankelmut

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1103860069">

wankelmut (15) [1024x768]

Germanul Wankelmut a mixat pentru prima oară în oraşul nostru, azi – noapte, în Bastion, evenimentul reuşind să atragă atenţia melomanilor care gustă stilurile muzicii electronice. Alături de invitatul special al party-ului, la pupitrul de mixaj au mai fost prezenţi Eduardo, We Are Creepz şi Vali Florea, iar numărul celor care au ţinut să asiste la setul germanului a fost cât se poate de mare. Wankelmut a devenit cunoscut în luna octombrie a anului 2011 când dintr-o joacă a realizat un remix la piesa ”One Day”, de Asaf Avidan. În 2012 remixul lui a ajuns pe prima poziţie a clasamentelor din Germania, Austria, Elveţia, Belgia şi Olanda.

Supranumit de critici drept “Răsfăţatul Berlinului”, germanul a lansat recent single-ul My Head Is A Jungle cu Emma Louise, iar studentul la Ştiinte Politice şi Filosofie mărturiseşte că a fost inspirat de Nicolas Jaar. Evenimentul organizat de Sabotage Events şi Scottish Pub s-a desfăşurat sub sloganul „L a u n m o m e n t d a t“, iar distracţia s-a întins până la orele mici ale dimineţii.

Foto: Cimil Cosmin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.