Vestea proastă pentru timișorenii rău platnici, anunţată de Robu

Vestea proastă pentru timișorenii rău platnici, anunţată de Robu

3
DISTRIBUIȚI

robu

Primăria Timișoara va trece le executarea silită a rău platnicilor. Este anunțul făcut astăzi de edilul șef Nicolae Robu, care a prezentat cifre aferente încasărilor la impozite pe clădiri, mașini, imobile sau terenuri. În ceea ce privește persoanele fizice doar 56% au plătit impozitul pe clădiri, 42% pe teren intravilan și 50% pe teren extravilan. Nici în privința persoanelor juridice situația nu e mai roz. Doar 52% din contribuabili au plătit impozitul pe clădiri, în vreme ce impozitele pe terenuri intravilane și extravilane a fost achitat de 65% din contribuabili, în vreme ce doar 47% din firme au plătit impozite pe mijloacele de transport în comun.

Supărat de rata mică de încasări, Robu spune: „Nu putem să stăm indiferenți să vedem că unii cetățeni și unele firme nu își achită obligațiile față de municipalitate.


Am luat măsuri de reorganizare a colectării veniturilor. După ce la un moment dat am făcut mișcări interne în primărie cu gândul că vom reuși să obținem rezultate mai bune. Am ajuns la concluzia că este mai bine să desființăm biroul de Urmăriri din Primărie și acum la Direcția Fiscală se urmăresc toate veniturile. Direcția Fiscală este pregătită acum ca, în 2014, să treacă la executarea silită a rău platniciclor. Vom modifica și contractele pe care le avem cu diverși parteneri astfel ca să putem trece la executarea lor silită fără să mai fim nevoiți să mergem în instanță”.

 

3 COMENTARII

  1. Nu pot sa cred dle primar. Pai nu spuneti dvs ca orasul asta are somaj redus? Cum se poate ca intr-un oras ca Timisoara cetatenii sa nu isi plateasca impozitele? Ceva nu se leaga aici dle primar. Mai ganditi-va.

  2. Despre care rau-platnici vorbiti, cei care n-au platit pe 2014 in prima luna a acestui an? Stiam ca pana in martie avem si o reducere de 10%. Acum vad ca suntem deja rau-platnici… Si cum ma va executa silit edilul sef ?

  3. FOARTE BINE ! ATI VOTAT micROBU,SA VA LASE-N PL GOALA ! ATI VAZUT ? 😀 LASA,CA ACUM SIMTITI ! 😉 auzi si la ala cum o sa-l execute silit ! pai iti intra in casa si-ti ia din bibelouri,iti ia pestele de sticla de pe televizor,cordonul electric de la masina de spalat si daca esti si beat iti ia putin nevasta 😀 .O tara frumoasa,populata de imbecili :)))) auzi tu,USL ! Pfffff !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.