Au început să curgă amenzile în Gara de Nord, după descinderea lui...

Au început să curgă amenzile în Gara de Nord, după descinderea lui Robu. Ce măsuri a dispus poliţia locală

0
DISTRIBUIȚI

robu la cfr02_resizeLa debutul acestei săptămâni, primarul Nicolae Robu scotea presa în stradă, mai exact în Gara de Nord, pentru a face, alături de poliţia locală, un inventar al problemelor din zonă. Ca urmare a neregulilor constatate, poliţia a aplicat şi sancţiuni. „Compania Națională de Căi Ferate CFR SA București – Sucursala Centrul Regional de Exploatare, Întreținere și Reparații CF Timișoara a primit somație cu termen de soluționare conform HCL 371/2007 modificată pentru a trece la întreținerea în stare corespunzătoare a clădirii, efectuarea de reparații, amenajări, asigurarea reparării, spălării geamurilor, înlocuirea celor sparte, întreținere fațadă și asigurarea igienei în clădirile și incintele în care își desfășoară activitatea prin curățare, deratizare, dezinsecție și dezinfecție”, transmite poliţia locală.

Nici mirosul de urină din subpasaj nu a scăpat nedectat, fiind alături de deşeurile împrăştiate de-a lungul căii ferate şi de pasarelă puncte unde poliţia a cerut intervenţii.


„Pentru aspectele de încălcare a normelor legale în vigoare constatate, au fost întocmite opt procese verbale de constatare la faţa locului şi au fost stabilite măsuri cu termen, pentru curăţarea şi transportul deşeurilor vegetale şi urbane din zona liniilor nefuncţionale care aparţin societăţii situate în triaj, colectarea şi să transportul deşeurilor, dezinfecţia spaţiilor din clădire, deratizarea triajul în zona liniilor nefuncţionale, spălarea geamurilor şi înlocuirea celor sparte”, mai spune poliţia. Totodată oamenii legii au sancţionat 10 taximentrişti şi au verificat 16 socieţăţi comerciale, dintre care zece au fost amendate cu peste 3.500 de lei pentru că nu aveau acord de funcţionare. În data de 13 martie se vor efectua din nou verificări pentru a se stabili în ce măsură termenele acordate au fost respectate și pentru a se lua măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.