Câţi oameni au semnat petiţia online pentru demisia deputatului Horia Cristian

Câţi oameni au semnat petiţia online pentru demisia deputatului Horia Cristian

3
DISTRIBUIȚI

horia cristian pnl 2

În Timișoara, ultimele două săptămâni au stat sub semnul unităţii politicienilor. Membrii partidelor politice nu şi-au dat mâna pentru vreun ţel nobil sau pentru vreun proiect important pentru oraş, ci pentru a cere, la unison, demisia deputatului PNL Horia Cristian.

Motivul a fost faptul că, în timp ce explica detalii legate de activitatea spitalelor din Iaşi şi Cluj Napoca, acesta a atenţionat că respectivele orașe au o mai mare nevoie de un spital regional decât Timişoara, stând mult mai prost la capitolul urgenţe.


Astfel, pentru a lămuri că banii trebuie alocaţi în funcţie de priorităţi, Cristian a declarat că Timişoara nu este buricul pământului. Momentul a fost speculat de politicienii locali, care şi-au făcut sarcină din a cere demisia deputatului.

Subiectul a intrat şi în atenţia Ligii Bănăţene, care a mers mai departe şi a făcut un pas concret, prin realizarea unei petiţii online, prin care doritorii pot cere demisia deputatului. Momentan, după o săptămână de la postarea petiţiei, 344 de persoane au semnat pro demisiei lui Cristian.

Săptămâna trecută, deputatul a comentat că „eu nu consider că este necesar să demisionez, premisele de la care se porneşte sunt greşite. Nu am nicio vină faţă de alegătorii mei, eu am spus ce cred şi ce trebuie făcut. Eu întreb: suntem fruncea sau buricul?Eu cred că suntem fruncea şi prin noi înşine putem să facem mai mult”.

3 COMENTARII

  1. 344 de timisoreni sunt deci contra celor declarate de individ. Restul populatiei timisene este fie pro individ , fie olteni , clujeni , moldoveni , fie nu citesc ziarele on line , fie nu citesc . Ma intreb daca ei se duc la vot si pe cine voteaza ? Cred ca raspunsul este ilustrativ pentru halul in care a ajuns Romania . Si ma mai gandesc daca in decembrie 1989 nu era Timisoara buricul actiunii mai croncanea individul ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.