Ce spune șeful PNŢCD Timiş despre mazilirea lui Boncea şi Orza

Ce spune șeful PNŢCD Timiş despre mazilirea lui Boncea şi Orza

0
DISTRIBUIȚI

adian orza p

Preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, vrea să reinventeze strategia de război. Practic, cu o echipă destramată acesta vrea să aibă succes la alegerile europarlamentare.

Fostul preşedinte al PNŢCD Timişoara, Adrian Orza, a fost „mazilit” de la conducerea filalei, în locul său fiind adus Ciprian Mihok.


Nici în Consiliul Local Flavius Boncea şi Adrian Orza nu par să se mai bucure de sprijinul PNŢCD, însă funcţiile lor sunt garantate de alianţa cu FDGR. Moldovan nu are nicio problemă că oameni cunoscuţi precum Orza sau Boncea sunt alungaţi de la conducere, şi spune că „nu este o temă de actualitate”.

Mihok a comentat că „la fiecare conferinţă de presă se reia această temă, poate-poate scandalul face rating. Ar trebui să se înţeleagă o dată pentru totdeauna că dragoste cu forţa nu se poate. Există doi membri care nu se consideră PNŢCD, cu tot cu declaraţiile lor de presă”. Moldovan a completat că „nu este pentru noi de interes faptul că doi colegi reprezintă PNŢCD în consiliul local nu se consideră din PNŢCD. Ne concentrăm pe alegeri europarlamentare acum”.

Legat de alegerile pentru care ţărăniştii se pregătesc asiduu, Moldvan spune că nu este o tragedie dacă PNŢCD care va candida singur nu va atinge pragul electoral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.