Concert caritabil pentru timişoreanca Daniela Cocoş, a cărei viaţă s-a transformat într-un...

Concert caritabil pentru timişoreanca Daniela Cocoş, a cărei viaţă s-a transformat într-un coşmar după ce medicii au greşit o banală operaţie. Cum o poţi ajuta să trăiască

2
DISTRIBUIȚI

23.-COCOS-DANIELA

Daniela Cocoş, un tânăr medic timişorean, trăieşte o viaţă de coşmar de mai bine de patru ani. Şi asta după ce colegii ei nu au reuşit s-o opereze ca la carte de un chist ovarian endometriozic. Acum, timişoreanca elimină urina şi scaunul în două pungi ataşate de abdomen, iar medicii au informat-o că sunt nevoiţi, pentru a-i salva viaţa, să-i scoată rinichiul stâng, după ce a rămas fără uter şi ovare.

Pentru a duce o viaţă normală, Daniela va fi supusă peste doar câteva luni unei intervenţii chirurgicale complexe, ce va cuprinde sistemul digestiv şi renal, dar pentru asta femeia are nevoie de ajutorul oamenilor cu inimă mare. Medicul timişorean ar mai avea nevoie de 10.000 de euro, astfel încât să poată rezista până la operaţie, banii fiind utilizaţi pentru achiziţionarea dispozitivelor care îi sunt montate Danielei, dar şi pentru deplasări la clinica din Viena.

“Mamă nu va mai putea fi niciodată, dar asta nu mai contează, important e să trăiască.


Ne gândim să înfiem un copil”, povesteşte Alex Ştefănescu, iubitul Danielei. Timişorenii cu inimă mare care doresc să contribuie la salvarea unei vieţi sunt aşteptaţi pe 24 februarie la un concert caritabil susţinut de Incanto Quartetto în Sala Multifunţională a Consiliului Judeţean Timiş. Intrarea este liberă, dar cei care vor s-o ajute pe Daniela pot dona sume de bani în interiorul unor urne. Concertul “Muzică pentru o viaţă” are loc de la ora 19.00.

“Lupt să mă fac bine. Visez să mă întorc să salvez vieţi. Ştiu că este posibil! Îmi doresc să trec şi peste hopul ce va urma şi cât de cât să redevin om, să încep din nou să profesez meseria mea, cea de medic şi să pot ajuta alţi oameni la rândul meu, dar din păcate ca să pot trece peste toate acestea am nevoie de ajutor financiar”, spune Daniela Cocoş. Mai multe informaţii despre Daniela Cocoş şi cum puteţi face donaţii găsiţi AICI!

2 COMENTARII

  1. cred ca doamna nu a fost operata de marele specialist Zoran din cadrul clinicii Bega care a distrus viata normala si a altor persoane de sex feminin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.