Direcția 5: spectacol cu sala plină pentru romanticii incurabili VIDEO și FOTO

Direcția 5: spectacol cu sala plină pentru romanticii incurabili VIDEO și FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-791043887">

directia5 la timisoara08_resize

Au fost momente la concertul Direcției 5 în care,  de pe ultimul rând al sălii, te întrebai cine concertează: artiștii sau publicul? O sală Capitol plină a aplaudat cu mâinile în aer și a ținut isonul, participând la refrene de parcă era un cor special adus la concert. Nu puțini au fost cei care nu au stat pe loc o secundă, ci au dansat, fără oprire, aproape două ore.

Direcţia 5 a concertat la Timişoara luni seara,  într-un spectacol dedicat sărbătorii Zilei Îndrăgostiţilor, dar şi promovării celui mai recent album al formaţiei, “Zâmbetul face minuni”. pe lângă piesele noi, foarte bine primite  de public, grupul a cântat și hituri din anii 90, care au consacrat formația. Din programul celor două ore de concert nu au lipsit hit-uri precum ”Dacă ai ști”, ”Povestea noastră”, ”Obsesia”, ”Tot ce vrei”, ”Caut altceva”, ”Ai un loc” și ”O fată ca ea”, precum și cel mai recent single, ”Iartă-mă”.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.