Executor judecătoresc prins în flagrant în timp ce luat mită. Vezi pentru...

Executor judecătoresc prins în flagrant în timp ce luat mită. Vezi pentru ce erau banii

8
DISTRIBUIȚI

modalca executor

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, împreună cu polițiștii din cadrul IPJ Timiș, l-au prins astăzi în flagrant, în timp ce primea mită, pe un executor judecătoresc.

Ancheta a pornit de la sesizarea unui bărbat care a reclamat faptul că executorul judecătoresc Gheorghe Modâlcă, din Reșița, i-a solicitat 300 de euro pentru a amâna o licitație.


Flagrantul a fost făcut chiar în biroul executorului judecătoresc, anchetatorii intrând în încăpere după ce acesta a primit banii.

Gheorghe Modâlcă a fost dus astăzi, în jurul orei 13.00, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, pentru audieri. Suspectul a susținut că nu a primit niciun fel de bani. Vom reveni cu amănunte.

8 COMENTARII

  1. n-au aparut soarecii cu „jos chioru” ,’va-n gura de alterati,s-a „schimbat modificarea” 😉 intrati pe capete la bulau,va baga sistemu’ alup pe nari de va sufocati 😀

  2. Gheorghe Modâlcă este un copil mic pe langa Nicu Nebunu ,dar NN este protejat de oameni sus pusi si bine tintiti ,nu poate fi atins ii foarte protejat si face toate jocutile oamenilor care stau in umbra camatariilor ….asta-i ROMANIA!NICU Nebunu serveste doar judecatori ,procurori si oameni politici ….ii un mare Mafiot dar asa …este batut de soarta ,nevasta bolnava ,fiu-sau vai-samar prin BUCURESTI ,fiica-sa (vitrega ), este casatorita cu tovarasul Luci ( etnie -rrom)care face pe camatarul cu banii de la tata socru ptr ca in urma cu catva ani murea de foame pe Caransebesului dar acum este mare smecher – apa de ploaie … 😉

  3. ai dreptate MANU !
    Despre pilosi astia nu se mai scrie nimic,nu se mai arunca cu pietre in ei ,bine ca pe amaratii care fura o gaina ii termina pres,uita te drag ,de Borduz nu se mai scrie nimic,despre Nicu Nebunu ce sa….ii pupat de toti doar cum ziceai dealtfel …..
    Andrei ,problema noastra cum sa nu fie ,doar suntem o tara compromisa ….

  4. A vrut si omul sa joace la Automate si nu a mai avut bani. Fiul lui Emy la fel face. Dar el isi foloseste si Prietenul cel mai bun.. Lokuieste doua luni la el fara sa plateaska nimik si ii mai usureaza si buzunarul cu 1500€ si akum nu stie nimik. Kum e Tata si copilul?
    Rusinos si trist. Si asa ceva a fost un om al Legi!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.