Liberalul Robu vrea să bage PDL în consiliul de administraţie la ACS...

Liberalul Robu vrea să bage PDL în consiliul de administraţie la ACS Poli UPDATE Reacție avertisement de la Grindeanu

2
DISTRIBUIȚI

robu la poli07După ce s-a plâns vreme de câteva săptămâni de trădarea PSD care a făcut alianţă cu UNPR şi PC, şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, face o mişcare de zile mari. Marţi la plenul CLT primarul Robu a scos de pe ordinea de zi proiectul care prevedea desemnarea unui nou reprezentant în consiliul de administraţie al ACS Poli penttu a ocupa locul vacantat după plecarea lui Sorin Grindeanu în Parlament, pentru că alesul PSD, Alfred Simonis ar fi avut mai multe voturi decât liberalul Grigore Grigoroiu.

Astăzi, întrebat dacă problema ACS ar putea să însemna că la nivelul Timişului USL nu va continua, Robu a lămurit că „în privinţa situaţiei de la Poli v-am explicat cum stau lucrurile şi e o situaţie de bun-simţ. Eu nu am această atitudine de respingere a dorinţei PSD de a avea un al doilea reprezentant în consiliul director la ACS Poli din interes pentru PNL pentru că PNL nu are niciun interes la Poli şi niciun partid nu ar trebui să aibă vrem un interes la Poli. Eu consider că acest fenomen sublim numit Poli trebuie ferit de orice suspiciune că ar avea vreo conotaţie politică şi trebuie să fie al tuturor timişorenilor indiferent de opţiunea lor politică, indiferent dacă sunt bogaţi sau săraci, de aceea fac propunerea să mai înfiinţăm un loc în consiliul director astfel încât în cadrul consiliului director să existe câte un reprezentant pentru fiecare dintre primele trei partide după numărul de consilieri locali şi consilieri judeţeni.


Întâmplător, primele trei partide sunt PNL, PSD şi PDL cred că ar fi de bun augur ca un partid care nu face parte din putere să aibă un reprezentant în consiliul de administraţie”, a spus Robu . Proiectul, în noua formă, va fi supus la vot în 11 martie.

UPDATE Președintele PSD Timișoara, Sorin Grindeanu, a reacționat la atacurile lui Robu prin intermediul unui comunicat de presă, declarându-se surprins neplăcut de declarațiile liberalului. ” Aș vrea să îl informez pe Nicolae Robu că Partidul Social Democrat funcţionează după alte reguli și că nu toate partidele se supun statului PNL. Sau, mai exact, metehnelor peneliste. Dânsul amintește despre gruparea Grindeanu din cadrul PSD Timiș, declaraţii de la care îl rog să se abtină. Grupări există în ograda dânsului, acolo se petrec scindări, scandaluri și aripi care se desprind din coasta liberală.  Atacul furibund al domnului Robu la adresa mea și a PSD Timiș nu are, ca de cele mai multe ori, substanţă și nici corespondent în realitate. Totul pornește de la jucăria electorală a domnului primar Robu, numită ACS Poli Timișoara, unde am avut un post de conducere. După plecarea mea în Parlament, postul a rămas vacant, iar acum domnul Robu încearcă să își impună un apropiat pe acea funcţie. PSD Timișoara respinge total această variantă și pe această cale doresc să îl informez pe domnul primar că nu vom vota nici un om politic pe acest post. Îi solicit domnului Robu să numească un om de fotbal, o fostă glorie a Politehnicii Timișoara. O altă variantă nu acceptăm sub nici o formă” a susţinut Grindeanu.

Deputatul a acuzat, în final, că „Tentativele sale (ale primarului Nicolae Robu, n.a), reușite până acum, de politizare a sportului au început cu echipa de baschet BC Timișoara, unde președinte este viceprimarul Dan Diaconu, care ocupă și postul de președinte al PNL Timișoara, iar în conducerea echipei se află și alţi membrii marcanţi ai Partidului Naţional Liberal. Sublim, nu?

Foto: Adrian Pîclişan

2 COMENTARII

  1. De ce nu ne mentioneaza domnul deputat Grindeanu cine anume din PNL se mai afla in conducerea clubului de baschet? Poate din cauza ca domnul Grindeanu minte si nu se mai afla nimeni? Inca asteptam de la domnul Grindeanu sa ne justifice averea domniei sale si BMW-ul nou-nout cu care domnia sa se plimba de peste un an fara ca acesta sa apara in declaratia de avere.
    …aaa…si inca ceva…pana acum de ce nu a avut domnul Grindeanu nici o luare de pozitie vizavi de jucaria politica a domnului Robu, care intradevar greseste foarte mult cu acs poli??? Poate din cauza faptului ca are o vanitate foarte mare si ii place intrun mod caragialesc sa fie parte in cat mai multe comitete si comitii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.