Liderul interlop Sorin Udrea, LEGĂTURI cu banda spărgătorilor de lux. Vezi ce...

Liderul interlop Sorin Udrea, LEGĂTURI cu banda spărgătorilor de lux. Vezi ce au descoperit cei de la FILAJ

20
DISTRIBUIȚI

sorin udrea ridicat

Monitorizarea de către anchetatorii de la DIICOT a grupării spărgătorilor de lux, care a dat lovituri de peste un milion de euro, a scos la iveală conexiunile acestora cu interlopii timișoreni. Astfel, conform propunerii de arestare preventivă a celor nouă suspecți care au fost duși, vineri, în fața Tribunalului Timiș, filajul a surprins o întâlnire între cei care sunt considerați capii grupării de hoți și liderul interlop Sorin Udrea. Conform notelor de supraveghere, citate de procuror, în 29 octombrie anul trecut, la ora 18, Ciprian Câmpean și Adrian Bolbos s-au dus cu maşina până în apropierea unui bloc de pe strada Holdelor din Timişoara.


Şi-au pus şepci pe cap şi cu o geanta la ei au vrut să intre în bloc, dar au făcut cale întoarsă la maşină când au văzut că sunt câţiva locatari în apropiere.

„S-au urcat în autoturism, deplasându-se pe strada Pomiculturii, la restauranul Milenium unde s-au întâlnit cu Udrea Sorin Adrian şi Cosma Viorel zis Vio Blondu, cu care au stat de vorbă aproximativ 30 de minute în faţa barului. În aceiaşi zi, la orele 18,48, cei doi infractori s-au deplasat pe strada Holdelor la aceiaţi adresă unde au intrat în scara blocului şi au revenit în viteză după un minut. La orele 18,50 cei doi s-au deplasat la complexul comercial Euro, s-au întâlnit cu Mihălţan Ion Lucian”, se arată în document. Lovitura a fost dată de abia în 2 noiembrie, victima sesizând Poliţia că hoţii i-au furat bani şi un ceas suflat cu aur, prejudiciul fiind de peste 3.000 euro. Conform aceleiaşi surse „din discuţiile purtate cu partea vătămată ulterior (de către anchetatori, n.a.) s-a stabilit că apropiaţi ai familiei sunt numiţii Cosma Viorel şi Udrea Sorin Adrian, soţul părţii vătămate fiind apropiat cu familia Udrea”.

Imaginile surprinse de cei de la filaj, care-i urmăreau pe membrii grupării de spărgători,  dovedesc faptul că liderul interlop Sorin Udrea şi Cosma Viorel au încălcat interdicţiile pe care le-au primit de la instanţă în dosarul de crimă organizată în care sunt judecaţi la Tribunalul Timiş, una dintre condiţiile lăsării în libertate fiind ca inculpaţii să nu se întâlnească între ei în afara procesului.

20 COMENTARII

  1. vad ca la 2 /3 zile aveti un articol special cu udrea are publicitate iar saitu vostru cum nu mai merge faceti cate o stire de rasu lumii
    lasati mai oameni in pace sau vreti sa fiti cancan de timisoara

  2. :)) … nu e deajuns ca e deja sub detentie Sorin Udrea la ce cacat ii mai baga vina si`n toate cacaturiile astea? …. nu de`alta dar oricum are de ispasit o pedeapsa cat de cat mare … cu un + de legatura cu jafuriile astea de 1 milion de euro i`ar mai aduce cativa ani in plus 🙂 … deci pana la urma intri tanar in puscarie si iesi batran sau mori acolo 😐 … n`ar fi fost jafuri/crime si toate cacaturiile astea daca STATUL ROMAN ar da oameniilor salarii/pensi bune … asa omu daca n`are incerca sa`si faca rost indiferent cum 😐 … Hai mai da`o drq ca oricum in legatura cu jafuriile astea ma tot intreb … de unde cacat a avut seful finantelor 1.715.000 de lei intr`un seif de 1 tona? 😐 … nu pe bune … nimeni nu`l intreba de aceea suma 😐

  3. FloTm aici iti cam dau dreptate, suna putin cam aiurea sa te legi de oamneni ca vezi doamne face aia si aia, logic ca omu face ce poate pentru familia lui daca nui dai un loc de munca una si doua chiar e suspicios cum de a avut omul acela atatia bani in seif? Suma este totusi prea mare iar eu sunt de parere ca in spatele intregii incurcaturi sunt persoane care si insceneaza, adica sunt si eu curios cum de reporterii si televiziunea ajung la un tribunal inainte ca omul sa fie arestat macar si dus imediat?

  4. Sa va putrezeasca oasele si sa muriti de cancer si voi si familile voastre ,valabil pentru persoanele care isi exprima parerea despre baieti astea Vioblondu si Udrea … Sa ma cac pe voi fomistilor ziaristi pu…..

  5. ….sunt si hoti destul de destepti care fura tot de la HOTI : bancheri si politicieni, pacat ca sunt prea putini .
    Nu mai exista arta, inteligenta…….majoritatea hotilor fura de foame !

  6. mai fetitelo vad ca sunteti tari la scris, asa o sa vina un fraier intr-o zi, impusca doi trei mascarici din astia care isi spun interlopi ca doar glontu nu tine cont cine e in fata lui si sa vezi ce liniste o sa fie vreo 4-5 ani in oras.
    Daca Decebal avea pe vremea lui o mitraliera castiga toate razboaiel, nu trebuie forta sau sa fii mare ci doar minte putina sa apesi pe tragaci.

  7. Cred ca topoare 123 asta se incadreaza in categoria asta a celor cu minte putina si ar fi bun de asa ceva, dati-i o arma si o sa-l vedeti ca va fi seful interlop suprem in maxim 24 de ore

  8. umbra sa sugi puxx la toata brigada lu udrea si crede-ma ca ai cel putin 70-80 de ciocane de rontzait… frustrati isi dau cu parerea de udrea dar ei in viata lor nu au produs 2 lei…

  9. ba ROBOT ar trebui regizate fulme politiste dupa imaginatia ta la
    cate avioane ai in cap numai pistoale visezi… pai tu nu esti in stare sa tai o gaina si impusti un om??? revinoti ma ciudatule…

    • ali-n…revino-ti se scrie cu cratima, pe langa ca sunteti semi-analfabeti, sunteti si ignoranti. Odata cu intrarea in spatiul Schengen, „interlopii” vor disparea, nu datorita autoritatilor judiciare, ci datorita faptului ca orice afacere va fi legiferata in asa fel incat persoanele fara posibilitati intelectuale nu vor mai putea face fata rigorilor noilor institutii legislative 😉 si atunci o sa mergeti acolo unde va fi locul vostru cu adevarat, anume: la meserii precum, frizer, strungar, dulgher, instalator s.a.m.d pentru ca nu veti avea din ce sa va castigati existenta.Vremea smecheriilor(Tranzitul de la comunism la capitalism) a apus in 28 decembrie 2007.

  10. Halo mai lasati va de capul oamenilor ei au afacerea lor cu baruri ce tot da ti in ei mai faceti si altceva atata balamuc atatea prostii zilnice , tine ti cont ca si Vio si Udrea au familiile lor cu copii si nu se implica la tot feluri de nenorociri HALLO

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.