Măsura radicală a primarului Nicolae Robu care o vizează pe fiica secretarului...

Măsura radicală a primarului Nicolae Robu care o vizează pe fiica secretarului primăriei, notăriţa Paula Cojocari

3
DISTRIBUIȚI

birou paula cojocari

O informație aflată în această dimineață l-a făcut pe primarul Timișoarei să pună mâna pe telefon și să ia măsuri. Aflând de la jurnaliștii timișoreni că la sediul cabinetului notarial al Paulei Cojocari încă există un loc de parcare rezervat, deşi spaţiul nu este privat, edilul şef l-a sunat urgent pe șeful Timpark, Ionel Ursu.

„E adevărat că există acolo borne care delimitează loc de parcare? Să sunaţi urgent la Rosign să vină să scoată totul de acolo”, a comentat Robu, care a încheiat apoteotic: „sau vă temeţi de domnul Cojocari?” Contactat telefonic de PRESSALERT.ro șeful Timpark a confirmat că locul de parcare nu mai este rezervat pe firmă și că se va trece la mutarea bornelor.

Loc de parcare cu dedicație

Acum aproape cinci ani, în faţa noului birou al Paulei Cojocari au apărut două indicatoare de parcare interzisă şi mai mulţi stâlpi.


„Este locul meu de parcare. Am făcut o simplă cerere la Primărie şi mi s-a aprobat. Plătesc o mie de lei pe lună. Dacă au depus şi alţii cereri, poate i-a speriat preţul”, a explicat atunci fiica secretarului Primăriei Timişoara.

Surse din cadrul comisiei de circulaţie de la Primărie spuneau la momentul respectiv că solicitarea a fost analizată şi aprobată în şedinţa din 26 martie 2009, în baza unei cereri depuse de Paula Cojocari cu două zile înainte. Ulterior a fost semnat un contract cu SC Administrarea Domeniului Public SA, care a trecut imediat la împrejmuirea locului.

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au susţinut în perioada respectivă că totul este absolut legal, numai că din oră în oră schimbau încadrarea legală. Până la urmă, însuşi primarul Gheorghe Ciuhandu a intervenit, închizând cazul cu o definiţie proprie dată notariatului: „Notariatul public este o instituţie. Ei pot solicita o astfel de rezervare. Ce mă interesează pe mine cum se numeşte cel care cere? Nu are nicio relevanţă că este fiica lui Cojocari”.

3 COMENTARII

  1. in schimb in aceeasi zona falafel rege ala parcheaza gratis si isi rezerva locul de parcare cu o epava neinmatriculata parcata feng shui sau cu un scuter…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.