Primarul din Moșnița Nouă acuză Primăria Timişoara și firma care execută lucrări...

Primarul din Moșnița Nouă acuză Primăria Timişoara și firma care execută lucrări la Michelangelo că aruncă tone de gunoi pe terenul altora. Ce măsuri va lua Poliția

1
DISTRIBUIȚI
Linişte totală pe şantierul de podul Michelangelo , deşi lucrările sunt în întârziere Foto  Adrian Pîclişan
Linişte totală pe şantierul de podul Michelangelo , deşi lucrările sunt în întârziere Foto Adrian Pîclişan

Acuze dure la adresa Primăriei Timişoara şi la adresa a două firme care execută lucrări în urbea de pe Bega.


Primarul comunei Moşniţa Nouă, Ioan Sorincău, susține că a gonit de mai multe ori reprezentanţi ai companiei care fac lucările la şantierul Michelagelo (CCCF şi SDM), pentru că ar fi vrut să arunce acolo diverse deşeuri. Sorincău spune că ar fi vorba de circa 33 de camioane pe care le-a gonit, de la debutul lucrărilor. Tot legat de organizarea de şantier de la Michelagelo şi de pe malurile Begăi, Gheorghe Moldovan, şef biroul de Drumuri Naţionale şi Europene de la Poliţia Rutieră Timiş a atenţionat că, momentan, şoferii nu primesc amenzi usturătoare pentru că ies cu noroi pe cauciuri de pe Bd. Vasile Pârvan nefiind vinovaţi de faptul că acolo e mizerie. Moldovan spune că, în curând, Poliţia ar putea lua decizia să nu mai amendeze şoferii, ci să sancţioneze primăria.

Contactat telefonic, dirigintele şantierului de la Michelangelo, Marius Scorobete, nu neagă că ar fi încercat să depoziteze deşeurile pe terenul Primăriei Moşniţa, dar susţine că acest lucru nu s-a mai întâmplat din luna august a anului trecut. „Nu am mai transportat deşeuri înspre Moşniţa din august 2013. Deocamdată nu mai efectuăm lucrări de excavare, dar când acestea vor demara din nou vom identifica un teren unde să poată fi transportate”, a explicat  Scorobete.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.