TORTURĂ ÎN STIL MAFIOT. Un tânăr a fost tras după o mașină,...

TORTURĂ ÎN STIL MAFIOT. Un tânăr a fost tras după o mașină, până a rămas fără carne pe oase UPDATE Ce spune poliția despre incident

16
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523-640x478Un bărbat de 27 de ani a fost victima unei răzbunări în stil mafiot. El a fost legat de o mașină și târât  pe asfalt jumătate de kilometru. Agresorii nu au ținut cont de urletele îngrozite ale bărbatului.

Victima a ajuns la spital în coma, fără carne pe fese și pe coapse. ”Pacientul a  ajuns la noi în coma, cu musculatura coapselor și feselor lipsă, până la os. A mai suferit un traumatism  cranio-cerebral închis, un traumatism toracic și un traumatism abdominal. Pentru acesta din urmă, la momentul de față se află în sală, în operație”, explică dr.


Adrian Wiener, directorul medical al Spitalului Județean Arad. Victima, din Șiria, județul Arad, și-a revenit din comă, însă medicii nu îi dau mari șanse de supraviețuire, dată fiind pierderea cărnii de pe corp în urma traumatismului.

Oficial, medicii spun că nu știu ce a cauzat astfel de răni. Localizarea rănilor indică faptul că bărbatul a fost târât pe asfalt în viteză, stând în șezut. Incidentul, care s-a petrecut sâmbătă seara, a fost reclamat la poliție ca un accident rutier cu autor necunoscut.

V.I.G., de 27 de ani, din Șiria, a fost inițial bătut, sâmbătă seara,  apoi legat de mașină și târât sute de metri, pe două străzi din aceeași localitate arădeană. La finalul torturii, victima a fost abandonată în plină stradă. Tânărul a fost găsit inconștient de localnici, care au alertat un echipaj al Poliţiei din Arad.
 Potrivit Newsar.ro, din primele informaţii reiese că bărbatul, aflat în strânse relaţii cu un om de afaceri englez, ar fi fost bătut pe strada Avram Iancu (unde au fost găsite primele pete de sânge), legat de maşină şi târât până pe strada Ioan Slavici, pe o distanţă de 500 de metri.

UPDATE. ”Incidentul a fost înregistrat la poliție, ca un eveniment rutier cu autor necunoscut. În prezent se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat Ovidiu Liber, ofițerul de presă al poliției arădene.

 

16 COMENTARII

  1. nu a fost el ingeras de a ajuns a fi tras dupa masina…nu sunt de partea violentei dar unii chiar merita asa tratamente,precis a luat bani imprumut si i-a tras teapa.

    • si asta e solutia cea mai convenabila, nu? ingeras sau nu, alte metode nu erau? neaparat era necesara tortura pana la moarte? nu gandesti nici prea mult, nici prea sanatos.

    • Omule, daca datorezi bani cuiva, acea persoana nu te omora, punct. De ce? Poti sa recuperezi banii de la o persoana moarta? Esti mai valoros in viata decat mort.

  2. Nu comentati aiurea, fara sa stiti despre ce este vorba.Cred ca nimeni nu e ingeras…Asta e razbunare.O problema se poate rezolva si prin alte mijloace, nu prin astfel de fapte.E groaznic ce s-a intamplat cu acest tanar..

  3. Nu pot crede ce ”oameni” lasa d-zeu sa traiasca pe fata pamantului. Acest individ nu are pt ce sa mai vada poarta puscariei pe dinafara. E clar ca a fost premeditare. Trebuie sa ai un stomac jegos rau de tot, trebuie sa puta rau in urma ta ca sa poti face asta doar pt a-ti razbuna orgoliul masculin imputit. Dar leul e leu, ataca si ucide daca se afla in libertate, de vina sunt cei care fac regulile si legile astea imputite la umbra carora traiesc si sunt feriti de raspundere, asemenea jigodii. Categoric faptasul nu va fi inchis din lipsa de probe chiar daca se stie cine e… si atunci nu-ti ramane decat o singura vorba: Doamne fereste pe toata lumea de rau!

  4. Siria este terorizata de mult timp ,nu de acum. Seful de post trebuie schimbat cu anul aspru si demn de functie .Amenintariile sint in fiecare zii tot mai grave si mai periculoase pentru populatia majoritara romana .Palate tiganestii fara autorizatii,interese la primar ,spagii si tarafe zilnice in centrul Siriei.

  5. persoana acesta este varul meu nu a luat bani de la camatari greseala lui a fost ca a luat o femeie fara sai zica ca sotul ei ii in puscarie care in timpul asta are o fata cu persoana aceasta care sotul ei cand sa eliberat din puscarie sa razbunat pe el si asa sa intamplat ce vina are baiatul asta mai ales ca ia io ascuns ca a fost maritata si sa intamplat cea ce sa intamplat

  6. O sa spuneti ca sint rau!………..Poate ca cel care a fost tras dupa masina sa fi meritat asta?……………..De unde stiti voi motivul?

  7. Aradul are un centru SRI teritorial ,nu incape la indoiala… faptasii trebuie urgent identificatii si deferitii justitiei .In Chesint sa mai itimplat un astfel de incident,care sa musamalizat ATENTIE mare atuncii tiganul nu a fost tras la raspundere ,el fugiind foarte urgent in Franta unde sa ascuns printre taberele de tiganii din Paris

  8. el creca a murit
    de ce politia nu cauta pe oameni acestea el creca a suferi enorm de mult ????? eu cred ca trebuie sa fie pedepsiti ca si ei trebuie tras cu masina ca sa vada ca omul ala a suferit de ce DUMNEZEU trebuie sa fi suparat pe cei 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.