Adio, publicitate ilegală pe stâlpii RATT. Ce acord a semnat Primăria Timişoara,...

Adio, publicitate ilegală pe stâlpii RATT. Ce acord a semnat Primăria Timişoara, cu Poliţia Locală, RATT şi APP

0
DISTRIBUIȚI

afis-puturiAcord pentru monitorizarea mijloacelor de publicitate montate pe stâlpii reţelei de transport în comun, administraţi de R.A.T.T. şi luarea măsurilor ce se impun pentru eliminarea publicităţii ilegale, semnat de către Regia Autonomă de Transport Timişoara (R.A.T.T.),  Direcţia Poliţiei Locale Timişoara şi APP (Advertising, Printing, Packaging), la Primăria Timişoara.


„APP este o persoană juridică română, fără scop patrimonial, neguvernamentală, non-profit, apolitică şi independentă, constituită la sfârşitul anului trecut prin libera asociere a 13 firme ce activează în domeniile publicitate, tipărire şi activităţi de ambalare”, a spus liberalul Radu Dimeca.

Viceprimarul Dan Diaconu a declarat că „Bucuria este dublă, pe de o parte pentru că e o primă acţiune solidă a clusterului APP, din punctul nostru de vedere un astfel de tip de cluster este unul de dorit pentru toate insituţiile din Timişoara care crează strategii de suport pentru societăţi. Cea de-a doua bucurie este că se reglementează controlul asupra afişajului stradal în staţiile RATT. Exista un astfel de control şi până acum, dar, nu numai o dată, noi şi RATT am identifiat probleme pe aceste domenii. Cred că asta poate însemna şi o creştere a veniturilor din publicitate care se va vedea şi în veniturile regiei, dar şi în bugetul muncipiului Timişoara”.

Dorel Cojan, şeful Poliţiei Locale Timişoara, a cerut sprijinul comunităţii civile pentru a semnala problemele şi neregulile legate de afişaj ilegal pe domeniul public. Acordul a fost semnat pentru un an de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.