Bărbatul rătăcit a fost GĂSIT, după o adevărată desfăşurare de forţe a...

Bărbatul rătăcit a fost GĂSIT, după o adevărată desfăşurare de forţe a salvatorilor. În ce stare se află

0
DISTRIBUIȚI

poză 2

Bărbatul dispărut a fost găsit în zona Leucuşeşti, lângă Bethausen şi starea lui este stabilă, au anunţat salvatorii. „În jurul orei 9,20,  a fost localizat. Bărbatul era în stare bună, cooperant. El a fost predat poliției Bethausen, care se va ocupa de caz în continuare.


Nu era rănit, nu a fost cazul să îi acordăm îngrijiri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Sindia Vlaia. Echipele de salvare, formate din pompieri, angajaţi ai Ocolului Silvic şi voluntari au reluat, încă de dimineaţă, căutările bărbatului care a anunţat că s-a rătăcit. Aceştia au pornit căutările pe o suprafaţă de 3.000 de hectare de pe raza Ocolului Silvic Lugoj şi pe alte 500 din zona Paniova – Ghizela. Au luat la pas pădurea, în echipaje formate din câte doi pompieri şi un angajat al ocolului silvic, până ce l-au găsit pe bărbatul dispărut.

Vă reamintim că bărbatul a sunat la numărul de urgenţă 112, ieri, şi a anunţat autorităţile că s-a rătăcit şi nu ştie unde se află. Poliţiştii au reuşit să localizeze telefonul mobil de pe care s-a sunat ca fiind undeva în câmp, în zona localităților Belinţ, Coştei și Ţipari, şi au plecat în căutarea persoanei.

Apelul a fost făcut, ieri, în jurul orei 15.00, iar zeci de jandarmi, poliţişti și pompieri au plecat în căutarea bărbatului care ar fi spus, în timpul apelului la 112, că „am fost bătut şi sunt tăiat. Îmi curge mult sânge. Vă rog să mă ajutaţi. Am fugit de la o stână şi nu mai ştiu unde sunt!”.

Sursa foto: lugojonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.