Băsescu: „Asigur SRI că niciodată nu voi utiliza informaţiile în bătălia politică”

Băsescu: „Asigur SRI că niciodată nu voi utiliza informaţiile în bătălia politică”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1021426024">

congres pdl 1  basescu 7

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut să îi asigure, miercuri, pe reprezentanţii SRI că, deşi în cei zece ani de mandat a beneficiat de un volum enorm de informaţii, niciodată, după ce va pleca din funcţie, nu va utiliza informaţiile în bătălia politică.

La finalul bilanţului SRI, şeful statului a ţinut să le mulţumească tuturor ofiţerilor, specialiştilor, angajaţilor civili, pentru modul în care şi-au îndeplinit misiunile în ultimii ani.

„La sfârşitul cuvântului meu, i-am asigurat că, deşi în cei aproape zece ani am beneficiat de un volum enorm de informaţii, i-am asigurat că niciodată, după ce voi pleca din funcţie, nu voi utiliza informaţiile primite de la ei în bătălia politică”, a decarat preşedintele Traian Băsescu.

Băsescu a mulţumit SRI pentru modul în care şi-a îndeplinit misiunile şi celor care astăzi conduc Serviciul Român de Informaţii, pentru profesionalismul lor, care de altfel, prin atitudine şi comportament, a fost transferat până la cel mai puţin important în funcţie dintre salariaţii acestei instituţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.