„Copiii” lui Nicolae Robu pleacă să protesteze la Odorheiul Secuiesc. Pe...

„Copiii” lui Nicolae Robu pleacă să protesteze la Odorheiul Secuiesc. Pe cine consideră vinovat de „crimă cu premeditare” la adresa națiunii române

3
DISTRIBUIȚI

liviu cocean02Liderul TNL Timiș, Liviu Cocean, foc și pară. Acesta a trimis astăzi un comunicat de presă prin care condamnă declarațiile lideriilor UDMR, făcute la Odorheiul Secuiesc unde sâmbătă a avut loc lansarea candidaților pentru alegerile europarlamentare. Cocean vede pornirile maghiarilor înspre autonomie ca fiind tentativă de „crimă cu premeditare” la adresa națiunii române. La unison, tinerii liberali din județ spun că „simțim că lucrurile au ajuns la un punct la care toleranța caracteristică românilor este luată drept slăbiciune și ignoranță”.


Aceștia mai adaugă și că „în contextul ultimelor și gravelor tulburări internaționale ce au loc în imediata vecinătate a României, descalificăm total gestul liderilor UDMR și al autorităților locale din județul Harghita și considerăm că este unul inconștient, menit să provoace doar ură, vrajbă și discordie în sânul unei națiuni pașnice cum este cea română. De asemenea, catalogăm ca fiind inadmisibilă amenințarea că îi vom face pe <> precum și tentativa de a obține, în mod josnic, voturile maghiarilor din Transilvania, prin inducerea în conștiința acestora idei, foarte periculoase”.

Nemulțumiți de lipsa de reacție a premierului României Victor Ponta și a coaliției aflate la guvernare, PSD-PC-UNPR, despre care liberalii spun că “sunt interesați doar să acapareze puterea totală în România, în cârdășie cu un UDMR partener de guvernare, chiar și cu prețul pierderii controlului administrativ asupra unei părți semnificative din teritoriul țării noastre”, tinerii timişeni anunță că vor pleca la Odorheiul Secuiesc acolo unde au de gând să protesteze într-un mod inedit pe care momentan nu doresc să îl facă public.

3 COMENTARII

  1. Subiectul in sine este neinteresant – e bine, intr-un fel absurd, ca acesti tineri sunt, simbolic, „foc si para”. Poate ca o generatie mai enervata va schimba ceva in tara asta. Asta-i partea buna.

    Partea proasta este ca au acelasi discurs inflacarat, lipsit de argumente si eleganta pe care l-au invatat de la ai mai batrani. Poza asta e reprezentativa pentru acesti tineri politicieni. Ceasul scump care se iveste de sub maneca ‘liderului’ din fata, zambetele (ranjetele?) victorponitene si aceea siguranta de sine a unui „boy-band” doldora de testosteron si sete de putere, fara pic de seriozitate. Ma intreb, oare, chiar nici o femeie nu e in aripa asta tanara?

    Poza asta-i motiv de emigrare.

  2. Poate cu ocazia vizitei oficiale in Secuime, pruncii de la TNL vor avea scliprea specifica a lui Nea Nicu’, si vor planta si cativa palmieri in loc de padurile defrisate cu cruzime de Verestoy Attila, care si asa e la putere, numai bine pot face anticampanie celor de la UDMR. Am zis 🙂 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.