Declarație ȘOCANTĂ a Mariei Grapini, fostul ministru al turismului: “Slavă Domnului, jumătate...

Declarație ȘOCANTĂ a Mariei Grapini, fostul ministru al turismului: “Slavă Domnului, jumătate dintre români suferă de reumatism”

10
DISTRIBUIȚI

Maria-Grapini

Necazul unora, bucuria altora! Maria Grapini, fostul ministru delegat al turismului, este bucuroasă că tot mai mulți români suferă de reumatism, dintr-un motiv incredibil. Astăzi, Maria Grapini a fost invitată la deschiderea unui târg de turism la Timișoara, astfel că nu a ratat ocazia de a vorbi despre proiectele pe care le-a lansat în timpul mandatului ei cu scopul de a promova turismul românesc.

Fostul ministru al turismului s-a lăudat și că a reușit pe perioada în care a fost ministru să viziteze întreaga țara, iar ultimul loc vizitat, stațiunea balneară de la Tășnad a impresionat-o.


“A fost o mare surpriză să văd stațiunea balneară Tășnad, din județul Satu Mare. Este o așezare dumnezeiască acolo, cu apă termală, cu trei bazine imense de apă termală. Oamenii erau deja acolo la tratament, este indicat tratamentul pentru reumatism și, Slavă Domnului, jumătate dintre români suferă de această boală. Dar este interesant faptul că o localitate cu 9.000 de oameni a reușit să facă o așezare excelentă”, a explicat Maria Grapini.

Nu de puține ori, fostul ministru al Turismului a fost criticat de presă pentru greșelile gramaticale. Mai mult, în urmă cu o lună, Maria Grapini povestea în cadrul unui interviu, că România are “primul om care a zburat în cosmos”.

10 COMENTARII

  1. ASTA CHIAR A FOST NENOROCIREA TURISMULUI ROMANESC , NU A FOST CAPABILA NICI MACAR SA SEMNEZE PENTRU CONTINUITATE PROIECTELE ELENEI UDREA!!!!! A BLOCAT TOT TIMP DE DOI ANI!!!!!!!!!

  2. Slavă Domnului, Maria Grapini suferă de imbecilism ! Si asta n-ar fi asa de grav daca nu s-ar gasi destui cu aceeasi meteahna care sa o si voteze. Trimiteti toti idiotii agramati in Parlamentul European si apoi mirati-va de ce sintem considerati cetateni europeni de rang inferior. Ar fi cazul sa va mai ginditi pe cine votati ! SUCCESURI !!!

    • toti „politiceni” de la noi sint niste jegosi.OARE CIND VOR FI ACUZATI DE SUBMINAREA ECONOMIEI ?.

  3. Aceasta femeie care nu isi da seama de penibilitatea ei ne va reprezenta in parlamentul european alaturi de corina cretu adoratoarea lui powell , ecaterina andronescu abramburita care a ingropat invatamantul profesional , daciana lui ponta alte merite nu are , si cativa lingai ai unpr , psd , pc. Solutia NU MERGETI LA VOT , NU PIERDETI VREMEA PENTRU EI CACI NICI EI NU ISI VOR PIERDE VREMEA PENTRU VOI .

  4. AM MAI AVUT LA TIMISOARA O CELEBRA TESATOARE LA JUDET,DAR,PARCA ERA MAI DESTEAPTA CA ACEASTA GRAPINI.TE VREI IN PE?FEREASCA DUMNEZEU DE ASEMENEA SPECIMENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.