Doi copii şi o femeie au fost răniţi după ce acoperişul unui...

Doi copii şi o femeie au fost răniţi după ce acoperişul unui bloc a căzut peste o casă UPDATE 2 Un bloc proaspăt izolat a fost „jupuit” de furtună GALERIE FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1567584164">

acoperis cazut pe casa 1

Doi copii şi o femeie au ajuns la spital după ce acoperişul unui bloc de pe strada Vlădeasa din Timişoara a fost smuls de vânt şi a căzut peste o casă din apropiere.

„Eram înăuntru şi deodată s-a prăvălit peste noi. În casă erau patru copii şi fiică-mea. Doi dintre copii, unul de opt luni şi al doilea de 2 ani, au ajuns la spital. De asemenea, pe fiică-mea a luat-o ambulanţa cu piciorul rupt”, a povestit proprietara casei.

Uriaşul acoperiş de lemn şi tablă a distrus o parte din structura de rezistenţă a casei peste care s-a prăbuşit. La faţa locului au sosit două echipe ale pompierilor care au intervenit pentru îndepărtarea resturilor.

Vom reveni cu amănunte și imagini.

UPDATE 1 Cei trei răniţi au fost transportaţi la spital, în timp ce echipele de intervenţie ale ISU Banat şi de la Salvo au început să dea jos bucăţile de tablă de pe acoperişul casei. Locuinţa distrusă este proprietate a Primăriei Timişoara, conform celor care locuiesc acolo.

UPDATE 2 Izolația unui bloc din zona Calea Buziașului a fost distrusă de vântul puternic. Clădirea de pe strada Atomului fusese anvelopată de primărie chiar anul trecut, însă izolația termică a fost practic „decojită” de furtuna de aseară.



1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.