Drumul spre aeroport va fi modernizat. Ce măsuri va lua Bojin în...

Drumul spre aeroport va fi modernizat. Ce măsuri va lua Bojin în parteneriat cu primăria Ghiroda ca să nu ne „facem de râs”

0
DISTRIBUIȚI

titu bojin zambitorDrumul spre aeroportul din Timişoara va fi modernizat. Consiliul Judeţean Timiş a aprobat la finele acestei săptămâni un proiect privind indicatorii tehnico-economici ai documentaţiei de avizare pentru lucrări de intervenţii pentru “Sporire capacitate de circulaţie pe DJ 609D, Centură de ocolire Timişoara – Aeroport”.


Şeful CJT Titu Bojin a detaliat că „am aprobat indicatorii. Urmează să fie pregătit proiectul pentru ca să fie pus în licitaţie, dar nu aş vrea să dau termene. Sigur, îmi doresc ca această lucrare să înceapă în acest an, să facem proiecte şi achiziţii şi tot ceea ce înseamnă aceste lucrări. Sigur este o lucrare frumoasă, va fi lărgit la patru benzi tronsonul respectiv cu o bandă în plus de biciclete care va merge la Ghiroda şi spre aeroport inclusiv la instituţiile care sunt în zona respectivă vor fi făcute ieşiri ca să fie uniforme şi civilizate. În cadrul înţelegerii pe care o avem cu primăria Ghiroda vor fi făcute reparaţii şi la blocurile din zona aceea şi astfel drumul să fie o poartă de intrare şi ieşire în ţară pe linie aeriană la aeroport şi să nu ne facem de râs”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.