Liderul unei grupări de contrabandişti de ţigări, prins în flagrant de Poliţia...

Liderul unei grupări de contrabandişti de ţigări, prins în flagrant de Poliţia de Frontieră. Vezi câte ţigări avea ascunse în microbuz UPDATE 2 Ce se mai investighează VIDEO

13
DISTRIBUIȚI
tigari contrabanda sag
Poliţiştii numără pachetele de ţigări confiscate din locuinţa de la Şag

Liderul unei grupări specializate în contrabanda cu ţigări a fost prins, în urmă cu puţin timp, în flagrant de poliţiştii de frontieră în timp ce transporta cu microbuzul o importantă cantitate de ţigări. Maşina a fost blocată în zona Calea Şagului din Timişoara, iar într-un local special amenajat au fost descoperite şapte baxuri de ţigări, marca Marble. Microbuzul era condus de cel care este considerat de către anchetatorii de la DIICOT ca fiind liderul grupării, timişoreanul Ovidiu Demian. Acesta, împreună cu alţi suspecţi, au fost monitorizaţi de mai mult timp de poliţiştii de la Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Timişoara împreună DIPI Timiş. De-a lungul investigaţiei au mai fost capturate şi alte cantităţi de ţigări mai mici. Imediat după flagrant, poliţiştii de frontieră au descins în alte şapte locaţii din Timişoara, Şag, Sânmihaiu Român, căutându-se locurile unde sunt depozitate ţigările.


La Şag, de unde a plecat Ovidiu Denian cu ţigările, înainte de a fi prins în flagrant, poliţiştii au descoperit cantităţi importante de tutun şi alcool de contrabandă. Bărbatul a fost ridicat şi dus la audieri. Ancheta şi percheziţiile sunt în plină desfăşurare.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Dosarul a pornit de la cumpărarea unui pachet de țigări de contrabandă la Cruceni, iar de aici s-a mers pe piramidă în sus, după metoda folosită de obicei în cazul traficanţilor de droguri. Poliţiştii de frontieră au găsit cantităţi importante de marfă de contrabandă în locaţiile percheziţionate. La Şag, într-o casă în construcţie, au fost descoperite 573 de cartuşe de ţigări de contrabandă, într-un garaj de pe strada Sirius din Timişoara, aparţinând soţiei unui fost ofiţer de la Poliţia de Frontieră, Elisabeta Iezan, au fost găsite 300 de cartuşe şi 200 litri de alcool, iar pe o stradă alăturată, pe Electronicii, alte 30 de cartuşe de ţigări şi 20 litri de alcool. Într-o locaţie din Sânmihaiu Român s-au găsit 220 de cartuşe de ţigări de contrabandă, iar la Giulvăz 30 de cartuşe de ţigări.

UPDATE 2 În urma perchezițiilor, polițiștii de frontieră au capturat 1.563 de cartușe de țigări, 225 litri de alcool de contrabandă și au ridicat 9.190 lei și 760 euro. Alături de liderul grupării, Ovidiu Demian, și de Elisabeta Iezan, au fost duși la audieri și Suboni Dragomir și Gal Laszlo. Audierile sunt în plină desfășurare, anchetatorii urmând să treacă de la „nucleul dur” al grupării şi la micii distribuitori aprovizionaţi de aceştia, cei peste 40 de vânzători acoperind, practic, o mare parte din piaţa neagră din Timiş.

13 COMENTARII

  1. Bravo! Felicitari colegilor! asta este ceva deosebit. Poate ne intalnim la un spritz de bucurie! Bravo inca o data pentru profesionistii desavarsiti. Poate o sa il prindeti si pe Relu Fidor de la Sag, sau de el va este frica? are cel putin 50 de baxuri pe stoc in permanenta in garajul din fundul curtii de la casa rosie a lui Dinias de pe strada III-a.

  2. Jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş au mers în control, în intervalul orar 07.00-09.00, în Piața agroalimentară din zona Soarelui, pentru a depista persoanele care vând produse accizabile. Cu această ocazie a fost prinsă o persoană care încerca să vândă 180 de pachete de țigări, un pachet de cafea și un litru de alcool etanol, în valoare de de aproximativ 1850 lei.
    Întreaga cantitate de marfă a fost confiscată și predată Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timiş.Asta se intampla in 2013,martie 12,deci acum 373 de zile,de atunci liniste,merg afacerile struna,cei 5-6 vanzatori pietari traficanti,vand in continuare,ba mai mult,au protectie un politist de 1 quintal si,au ascunzatori prin toalete,portbagaje,garaje,prin piata catocomba de vis a vis,pe la diferite magazine din zona,deci o CARACATITA!!!Poate cei de la sectia 2 politie,stiu cine-i nenea care bea cafea cu traficantii,si-si ia partea ronului!!!

  3. felicitari politistilor!bravo domnilor!!!ramane in continuare aceeasi veche problema:marlanii din randul politistilor care se vand pe o mana de bani si isi bat joc de munca politistilor cinstiti !

  4. J A N D A R M U L E se vede ca ai fost mai putin pe la scoala pentru ca …… cafeaua nu este bun accizabil si deci poate legal introdusa in tara in orice cantitate cu doc .de provenienta. Nu voi ati …confiscat….marfa ci noi V A M A ptr.ca Noi suntem abilitati de lege sa facem asta. Iar cu ciugulitu din piata stati linistiti ca aveti si voi spagarii vostri . Ghici din ce institutie fac parte ….Ai grsit ….pentru ca nu ai nas adecvat.

  5. Bravo lor, celor ce au gândit și muncit pentru acest rezultat !!!!
    Dar, dacă studiem anumite cazuri anterioare putem concluziona ca această marfă unii băieți deștepți o introduc în țară intr-o zi , cu o mașină în …10 minute !!!!
    Iar pentru depistarea, prinderea acestei persoane și scoaterea de pe piața a acestei cantități de marfa se folosesc foarte foarte multe resurse, deci multe costuri ,
    Deci ,deci nu-i mai „sanatos” și eficient sa fie produsele ăsta oprite la intrare????
    Bravo tuturor structurilor și lucrătorilor participanți !

  6. Pt. Ovi!
    Ceea ce tu știi posibil sa lipsească dintr-un puzzle pe care cineva îl țese deja în jurul lui Rares! Deci,părerea mea,caută pe cineva serios și destainui-te și așa scapi de acest stres! Părerea mea.

  7. Se pare ca pe unii „specialisti” din ITPF I-a lovit brusc tristetea.s-a mai dus un sponsor.asta e domnilor.nu trebuie sa disperati totusi.va remedia problema cuplul Slabu/Sturza/Tepelea&Co.

  8. Pe Ovidiu
    Dacă citeai printre picatele Îți dădeai seama ca l-as face pe Rares și doream informațiile pe care tu le ai probabil.
    Rares este tovarăș cu Chiosa care la rândul lui era tovarăș cu Nicoara alias Borseta, deci Rares este o piesa grea și interesanta.
    Deci, Ovi, te aștept,accept provocarea Rares!!!

  9. Ha Ha Ha, ce-mi place, domnii Nicoara și Chioreanu s-au șters pe bot de spaga asociata acestor țigări !!!!
    Am înțeles că sunt turbați ca a căzut un sponsor de-al lor!
    Nu-în compatimiti fraților, au n alți băieți ce-i bine dispun doar Nicoara si-a luat Jeep Mercedes ….

  10. Vrem sa vedem si noi.il prind si pe rares ala sau il tin pe post de sifon?ceva se intampla.rares face trafic de citiva ani la greu si????????????nimic.tot ce a facut e din tigari lasoooooo naibi de treba

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.