Deputatul Maria Grapini a făcut gestul așteptat de toată lumea

Deputatul Maria Grapini a făcut gestul așteptat de toată lumea

6
DISTRIBUIȚI

Maria-Grapini

Fostul ministru delegat pentru întreprinderi mici și mijlocii, mediu de afaceri și turism, deputatul PC Maria Grapini, a făcut astăzi un pas anunțat acum mai bine de două săptămâni.

Maria Grapini și-a anunțat astăzi demisia din Parlamentul României, urmând să candideze la alegerile europarlamentare programate în această primăvară. Grapini a declarat, acum două săptămâni, că va demisiona înainte de 25 mai din Parlament pentru ca locul de deputat să fie vacantat astfel încât să fie organizate alegeri parţiale în colegiul său, în 25 mai.

Încă de la anunţul intenţiei Mariei Grapini de a candida pentru un loc în Parlamentul European, în Timiş a început lupta pentru postul de deputat al Mariei Grapini.


Cel mai în serios au luat cursa cei de la PNL Timiş, care vor face sondaje pentru nu mai puţin de cinci oameni, pentru a vedea cine va intra în luptă. Printre candidaţi se numără consilierul judeţean Liviu Cocean, vicepreşedintele filialei judeţene Viorel Coifan, Cosmin Costa, consilier judeţean, fostul subprefect Liliana Oneţ şi Sorin Predescu, director la Direcţia Judeţeana de Cultură. În antiteză, PSD şi PDL nu au desemnat deocamdată candidaţi, aşteptând demisia oficală.

6 COMENTARII

  1. tocmai acum, dupa ce isi manifestase bucuria ca in romania sunt extrem de multi reumatici, asa ca va avea cine sa vina la tratament… o astfel de „aleasa „si numita sa plece…

  2. Ptr ce sa te votez k sa ai salar de vreo 18 000 euro si sati fie bine k bine noua no sa ne faci . Ce ai facut pana acuma k si parlamentara ? Activitate zero si ai luat o gramada de bani si trai bun pe spatele nostru . Rusine

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.