Marile companii din Timișoara, în căutarea celor mai buni viitori ingineri

Marile companii din Timișoara, în căutarea celor mai buni viitori ingineri

0
DISTRIBUIȚI

zilele carierei

Studenții și absolvenții Universității Politehnica din Timișoara care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul în care au învățat sau doresc să facă practică în cele mai mari companii din oraș sunt așteptați la o nouă ediție a evenimentului “Zilele Carierei la UPT”.


Acțiunea are loc în perioada 26 – 27 martie și este destinată studenților, masteranzilor, absolvenților, dar și companiilor și instituțiilor de profil interesate să ofere oportunități de carieră pentru tineri.

La etajul I de la Restaurantul Universității Politehnica din Complexul Studențesc sunt așteptate să participe peste 50 de companii naționale și internaționale care vor expune la standuri peste o mie de oferte de practică, de locuri de muncă și alte oportunități de colaborare.

Participanții vor avea parte de concursuri tematice, interviuri și simulări de interviuri, vor putea face cunoștință cu oameni  care au cariere de succes, vor lua parte la prezentări de burse și mobilități externe și pot câștiga multe premii din partea companiilor participante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.