Opt sute de timişoreni au luat cu asalt Halele Fructus, la evenimentul...

Opt sute de timişoreni au luat cu asalt Halele Fructus, la evenimentul Bass Arena FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1345992583">

bassarena (48)

Amatorii de muzică electronică şi hip-hop din Timișoara au avut parte sâmbătă noaptea de Bass Arena, un eveniment care i-a reunit pe scena amenajată în Hale Fructus pe Vlad Dobrescu, Bass Turbat, NotSoCommon DJ, K-Lu şi InterLooP.

La faţa locului, publicul numeros a avut parte parte de un spectacol absolut, care a inclus proiecţii 3D, animaţii cu lumini şi foc. Distracţia a fost completată de sunetul de 20.000 de waţi, o scenă cu proiecţii şi ecrane cu LED-uri, cu un design special conceput pentru acest eveniment. În cadrul petrecerii care a adunat peste 800 de persoane s-a lansat şi spotul de promovare a festivalului Playground 2014, care va avea loc în perioada 4 – 6 iulie în Timișoara.

„Am avut parte de un eveniment cât se poate de reuşit, iar artiştii care au fost prezenţi s-au declarat absolut încântaţi de atmosfera pe care a creat-o publicul de la faţa locului. În cadrul evenimentului am prezentat în premieră absolută şi două piese ale proiectului muzical Interloop, care vor apărea în scurt timp“, ne-a declarat DJ Kuky, din partea organizatorilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.