Paula Seling: „Încerc să mă păstrez un copil“. Vezi cum a fost...

Paula Seling: „Încerc să mă păstrez un copil“. Vezi cum a fost concertul solistei la Timişoara FOTO și VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

PAULA SELING007_resize

Paula  Seling şi-a încântat admiratorii cu un concert de poveste, desfăşurat duminică seara la Sala Capitol, în cadrul căruia s-au făcut auzite o sumedenie de hituri din visteria artistei şi nu numai, solista născută în Baia Mare având parte de aplauze furtunoase. Printre melodiile care au răsunat în cadrul evenimentului s-a numărat şi Playing with fire, melodia care a reprezentat ţara noastră la concursul Eurovision de acum patru ani, dar şi „Its a miracle“, piesa care a fost aleasă câştigătoarea selecţiei naţionale pentru acelaşi concurs din acest an. Cele două piese au fost cântate fără Ovi, „care se află în Norvegia“ (după spusele Paulei), dar cu ajutorul publicului, care s-a achitat cât se poate de inspirat de îndemnurile repetate ale solistei de a cânta alături de ea.

Pe parcursul concertului, Paula Seling le-a povestit celor aflaţi în sală diverse episoade din cariera ei, iar înainte de a cânta piesa Trurli (cu care a câştigat în 1997 trofeul festivalului Mamaia) şi-a amintit de zilele în care a studiat intens pentru a demonstra că are voce.


„Încerc să mă păstrez un copil. Ei iubesc atât de sincer şi se dăruiesc atât de natural. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit. Sunt atâtea lucruri frumoase pe lumea asta, care merită împăprtăşite. Noi suntem nişte visători, nişte culegători de vise. Şi voi la fel“, a spus Paula Seling. Din păcate, numărul celor care au asistat la acest concert a fost sub aşteptări, dar melomanii care au asistat la acest eveniment au creat o atmosferă intimă şi caldă şi au chemat-o la bis pe solistă de două ori. Printre piesele inserate în playlist-ul acestui concert s-a numărat o reală surpriză pentru melomani, o inspirată preluare după piesa September a celor de la Earth Wind And Fire, pe parcursul căreia solista i-a îndemnat pe cei prezenţi să danseze. La final, fanii solistei au avut parte şi de o variantă inedită a piesei The Best de Tina Turner.

3 COMENTARII

  1. Un concert profesionist, fabuloasa voce, magnifica interpretare. In opinia mea, Paula Seling e cea mai buna cantareata din Romania (la ora actuala).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.