Poliţia Locală Timişoara sfidează regulile de circulaţie şi contribuabilii GALERIE FOTO

Poliţia Locală Timişoara sfidează regulile de circulaţie şi contribuabilii GALERIE FOTO

6
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-747888269">

masina politia locala tramvai 5

PRESSALERT.ro  a primit de la unul dintre cititorii săi  mai multe fotografii care dovedesc cum sfiează regulile de circulaţie cei de la Poliţia Locală. Conform acestuia, totul s-a petrecut în 17 martie, în jurul orei 8. În imagini se observă cum Peugeout-ul cu numărul de înmatriculare TM – 03 – PLT merge pe liniile de tramvai dinspre Calea Bogdăneştilor spre Piaţa Libertăţii, în zona Pieţii 700, unde maşinile circulă pe sens unic, invers celor pe care se deplasa maşina Poliţiei Locale. „Maşina nu avea nici girofarurile pornite, nici sirenele. Mergeau în spatele tramvaiului. Am reuşit să fac câteva fotografii. Se vede clar numărul de înmatriculare”, ne-a declarat cititorul care a preferat să-şi păstreze anonimatul, recomandându-se „un locuitor responsabil al Timişoarei”.

6 COMENTARII

  1. Pai au nostalgii.ca doar unii au fost vatmani cand au venit din Oltenia…
    Stai Dragos sa vezi cand vor deveni nostalgici fostii sculeri si tractoristi de la ei….

  2. Dragos nu ai ce le cere !Sunt niste tampiti de dau in gauri dar mandrii nevoie mare !Stai linistit ca maine vor aparea pe post (ziare),cu vre-o noua reusita.Ex:traficantii de ridichi,boschetarii periculosi,batranele teribile ce vand patrunjel de contrabanda etc.
    Ce mai ?! O pseudopolitie care in fapt……..nu are nimic de a face cu munca de politie in sine !

  3. Toate astea se intimpla pentru ca deocamdata dl.ROBU nu are un inlocuitor a lui COJAN . Daca se dau compensatoriile le politia Romina o sa fie mare inghesuiala la locala. ca toti fostii sefi o sa vrea aicii. Dl. ROBU nu cunoaste faptul ca COJAN afirma catre prietenii lui ca aici eu sunt sef nu Robu .Robu vine si pleaca aici eu sunt SEF. Eu dau ora exacta .Cojan nu a uitat naravu de a numi agenti pe masini pe interesele sale . de a da ordin sa se dea masini jos de pe platforma din interes de a aachizitiona uniforme de la firme pe interes de a tine unii agenti si agente la birouri pe interes de a face multe alte potlogarii de acest gen specifice lui. Dar stati linistit dl.Robu ca nui lucram calificat informativ si o sa va documentam DIRECT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.