Primarul Nicolae Robu a ajuns în Portugalia. Cu ce oraş se va...

Primarul Nicolae Robu a ajuns în Portugalia. Cu ce oraş se va înfrăţi Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

robu hol primarie

Sejurul edilului şef Nicolae Robu continuă, la fel şi postările sale pe pagina sa de Facebook, acolo unde a pornit un adevărat jurnal de călătorie. După ce a poposit vreme de câteva zile în Spania, unde a avut mai multe întrevederi oficiale şi a aflat cum poate conduce Timişoara pe drumul victoriei în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană, Robu a schimbat destinaţia aflându-se acum în Portugalia. Acesta a postat pe pagina de Facebook următorul mesaj: „după o după-amiază petrecută ieri în Lisabona, astăzi am vizitat oraşul Coimbra, unde:
1.


Am avut o întrevedere la Primărie, cu primarul, cu care am discutat despre posibilităţile de colaborare între oraşele noastre, convenind să iniţiem demersurile pentru înfrăţire.
2. Am vizitat Universitatea din Coimbra, una dintre cele mai vechi din Europa şi a doua ca mărime din Portugalia. Am prezentat universităţile timişorene, pledând pentru dezvoltarea de legături bilaterale. Momentan, există în derulare un proiect privind păstrarea şi promovarea moştenirii culturale, având printre parteneri Universitatea de Vest din Timişoara.
3. După-amiaza o voi petrece în oraşul Porto”.
Edilul şef se va întoarce în Timişoara miercuri. Conform ultimelor declaraţii pe care acesta le-a făcut înainte de plecare, prioritare la revenirea în urba de pe Bega vor fi discuţiile cu proprietarii de garaje de pe Brătianu, cărora Robu vrea să le propună o înţelegere avantajoasă pentru a putea demola garajele în vederea amenajării de locuri de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.