Secretul succesului pentru Timişoara, descoperit de primarul Nicolae Robu în Spania

Secretul succesului pentru Timişoara, descoperit de primarul Nicolae Robu în Spania

2
DISTRIBUIȚI

robu bronzat03_resize

În vreme ce municipalitatea timişoreană se pregăteşte să primească vizita corpului de control al premierului Victor Ponta, întâiul gospodar al oraşului, Nicolae Robu, continuă să completeze în jurnalul electronic de călătorie.

După a treia zi a vizitei în Spania, edilul şef a postat pe Facebook că a avut două întâlniri oficiale cu primarul oraşului San Sebastian, proaspăt câștigător al competiţiei pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii pentru 2016, şi cu președintele Fundaţiei „San Sebastian – Capitală Europeană a Culturii în 2016” .


Totodată, Robu a fost şi în vizită la Muzeul „San Telmo Museoa” şi Universitatea de Gastronomie şi Arte Culinare din San Sebastian (unica de profil din Europa).

În urma discuțiilor cu spaniolii din San Sebastian, Nicolae Robu a informat că a aflat secretul succesului pentru Timișoara: esenţiale pentru câştigarea competiţiei pentru titlul de capitală culturală europeană sunt proiectul cultural propus, agenda culturală din anii premergători depunerii candidaturii, infrastructura urbană la momentul depunerii candidaturii şi infrastructura angajată pentru anul în care orașul va fi capitală culturală europeană.

2 COMENTARII

    • Nu trebuie sa faca nicio vizita, sa stea numai in birou sa se uite pe geam…Sansa noastra este sa sarim etapele, am stagnat 15 ani, acum tre’ sa recuperam rapid si numai luand ce-i bun de la altii mai buni putem reusi. Sa stea numai in vizite si sa faca un oras lux.. Ar fi ok daca in paralel s-ar informa afara si despre cum am putea recupera legal imobilele obtinute de colorati prin metode ilegale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.