SFIDARE În ciuda probelor evidente, Nicolae Robu continuă să nege implicarea Primăriei...

SFIDARE În ciuda probelor evidente, Nicolae Robu continuă să nege implicarea Primăriei Timişoara în supertunul imobiliar cu terenurile Seritim

5
DISTRIBUIȚI

robuclovni01.jpg

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, continuă să susţină că instituţia sa nu a fost de acord cu vânzarea dreptului de proprietate asupra terenurilor Seritim SA, ci doar dreptul de administrare, în ciuda faptului că PRESSALERT.ro a prezentat, ieri, promisiunea de vânzare – cumpărare prin care lichidatorul judiciar a dat Neag Group SA dreptul de proprietate pentru cele peste două hectare de teren intravilan pentru doar 90.000 euro. Cu un  extras de carte funciară în faţă, Robu a declarat cu nonşalanţă „noi am fost de acord prin documentul semnat de Diaconu să se vândă drepturile pe care le deţine Seritim, drepturile de administrare operativă şi atât.


Dacă lichidatorul sau altcineva fac mai mult de atât primăria nu are niciun rol acolo  (…) Acestă societate (Seritim SA, n.r). avea nişte datorii faţă de primărie. După ce a intrat în faliment primăria s-a pronunţat pentru o modalitate de a obţine venituri. Modalitatea propusă de lichidator şi agreată de primărie. Noi am fost de acord numai cu vânzarea dreptului de administrare. Dacă cineva a vândut mai mult, eu nu am ştire. Proprietar este staul român, să răspundă”. Cât despre nominalizarea lichidatorului Ecaterina Precup, Robu a explicat că ” a fost nominalizată ca experienţă, dar nu era obligatoriu să fie numită ea”.

În ciuda faptului că Primăria Timişoara, în calitate de principal creditor, a votat tranzacţia prin care s-a aprobat vânzarea directă de către lichidatorul judiciar a drepturilor de proprietate asupra terenurilor, tranzacţie considerată ilegală de cei de la Cartea Funciară, Robu a decretat „răspunderea pentru tot ce se întâmplă acolo revine statului şi lichidatorului” . Vă reamintim că, vineri, la Antena 3, Robu a anunţat că i se va aduce o probă că s-au vândut drepturile de proprietate asupra terenurilor Seritim SA îl va da afară pe omul de la juridic, dar, după ce ieri am prezentat în facsimil documentul, primarul Timişoarei continuă să nege evidenţa.

 

5 COMENTARII

  1. Pai nea ziaristule, eu inteleg ca s-a semnat o promisiune. Promisiunea nu transfera nici drept de proprietate , nici drept de administrare , ci doar promite ca le va transmite. Deci nu e nici una nici alta, nici Robu nu are dreptate, dar nici matalutza! Promisiune, adica frectie la un picior de lemn, daca statul e proprietar. Cum sa promiti ca vinzi bunul altuia? Eu cred ca l-au fraierit pe cumparatorul asta….ma rog, promitent cumparator!

  2. pai da, da’ promisiunea iti da dreptul sa speri la proprietate. Cam scump, ce-i drept, 90.000. euro pe o speranta…poate au ei ceva calcule, dar nu se potrivesc cu ce vrea Seracin. HAHAHA! E tare Seracin, cred ca cumpara si ziaristi, registratori pe la ocpi, poate si procurori, judecatori, cine stie? Bota stie cum si de ce!

  3. Am mai spus-o si o repet: aceste articole fac parte dintr-o suita de incercari ale fratilor Cristescu de a face singuri legea pe piata imobiliara timisoreana. In momentul de fata Robu si Diaconu le stau in gat motiv pentru care incearca sa-i discrediteze prin diversele lor slugi din presa, una din aceste slugi fiind Bota cu preshalertul lui.

  4. Bravo dle Bota, ai dat o lovitura distrugatoare MAFIEI. Nu conteaza cine ti-a dat pontul, important este ca prin ceea ce ai avut curajul sa scrii ai demonstrat ca institutiile abilitate, de frica acestor personaje malefice, nu au stiut sau nu au vrut sa auda despre acest subiect. Asadar, RESPECT!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.