Un primar PNL a murit, în urma unui stop cardiac, la Spitalul...

Un primar PNL a murit, în urma unui stop cardiac, la Spitalul Judeţean din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

petru pop 1_jpg

Primarul unei comune bănăţene s-a stins din viaţă astăzi la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a intrat în stop cardio respirator. Medicii nu au mai putut face nimic pentru edilul-şef al comunei Obreja, Petru Pop, care era internat de aproape o lună de zile pe secţia ATI a spitalului, din cauza unor probleme pulmonare.


Starea de sănătate a acestuia a început să se agraveze în urmă cu două zile, când au apărut complicaţiile cardiace. Doctorii au încercat să-l resusciteze timp de o oră, însă fără rezultat. „Pe parcursul celor 30 de zile, atât cât a stat internat pe secţia de ATI a spitalului Judeţean din Timişoara acesta a beneficiat şi de cel mai performant aparat din unitatea medicală, plămânul artificial cu ajutorul căruia edilul a ieşit din comă. Deşi cauzele decesului sunt clare familia va decide dacă i se va efectua şi o autopsie. Dacă nu se recurge la acest procedeu, trupul neînsufleţit va fi ridicat mâine de la morga spitalului, a precizat Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara, pentru Radio Reşiţa.

Petru Pop a fost primar al comunei Obreja din judeţul Caraş-Severin timp de 14 ani şi era şi preşedinte al organizaţiei PNL din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.