Un timişorean îl va înlocui pe Victor Socaciu la cârma Secretariatului de...

Un timişorean îl va înlocui pe Victor Socaciu la cârma Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor. Cine este şi cum l-a admonestat pe primarul Robu

1
DISTRIBUIȚI

adrian-sandaSchimbare la conducerea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor. Revoluţionarul timişorean Adrian Sanda va fi uns în locul lui Victor Socaciu, în fruntea instituţiei. Numirea acestuia va avea loc cel mai probabil la mijlocul acesti săptămâni.


Dintre acţiunile sale notabile reamintim declaraţiile acide la dresa PDL, de pe vremea guvernării Emil Boc, dar şi un moment relativ recent. La finele anului trecut, nemulţumit de faptul că la Primăria Timişoara revoluţionarii au fost omagiaţi în aceeşi sală cu soldaţi care au luptat pe fronturi străine, Sanda a răbufnit în incinta CJT, la şedinţa festivă dedicată comemorării Revoluţiei din ’89, acolo unde s-a arătat nemulţumit că niciun revoluţionar nu e cetăţean de onoare al oraşului şi că „Timişoara a ajuns să fie cumpărată, stradă cu stradă, de clanurile ţigăneşti”.

Sanda, a comentat despre de gestul edilului şef Nicolae Robu şi a spus că „niciun revoluţionar nu are calitatea de a fi cetăţean de onoare, deşi a luptat pentru ţară, gratis, nu la ordine venite din străinătate pe un salariu în valută. Asemenea gesturi, precum cele de premiere a lor (n.r . soldaţi care au luptat ăn străinătate) în faţa revoluţionarilor, chiar nu le înţelegem”. Revoluţionarul timişorean a mai ocupat acestă funcţie şi în trecut. Până la ora rdactării acestui articol, Sanda nu a putut fi contactat pentru a oferi declaraţii.

Sursa foto: debanat.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.