Vacanţe exorbitante pentru bugetari, pe banii statului. Ce pretenţii NESIMŢITE au unii...

Vacanţe exorbitante pentru bugetari, pe banii statului. Ce pretenţii NESIMŢITE au unii dintre ei

0
DISTRIBUIȚI

mamaia_romania_619246

Bugetarii ar putea primi bani de la stat ca să-și petreacă vacanța într-o destinație turistică, a anunţat preşedintele ANAT, astăzi, la Timişoara.


Aceste sume de bani nu vor mai fi oferite sub formă de prime, ci de tichete de vacanță în valoare de până la șase salarii minime pe economie, adică cel mult 5.100 de lei.

Legea tichetelor de masă se află în dezbatere la Camera Deputaților, dar o parte din funcționarii publici speră ca aceasta să nu fie aprobată. Lucia Morariu, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România, a afirmat, la Timișoara, că bugetarii sunt nemulțumiți că vor trebui să folosească aceste tichete de vacanță doar în România, și nu în afară.

“Ne dorim ca tot personalul din instituțiile de stat, în cazul în care vor primi prime de vacanță, acestea să fie doar sub formă de tichete de vacanță pe care să le folosească doar în turismul românesc. Mi se pare normal să se întoarcă acești bani tot în turismul românesc, dar există o problemă, și anume aceea că funcționarii nu vor să-și petreacă vacanța în România și Ministerul Finanțelor încearcă să îngroape orice inițiativă de promovare a afacerilor bune”, a precizat Lucia Morariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.