ACCIDENT în Mehedinţi: 12 persoane au fost rănite după o ciocnire între...

ACCIDENT în Mehedinţi: 12 persoane au fost rănite după o ciocnire între un microbuz, o autoutilitară şi un camion

0
DISTRIBUIȚI

Ambulanta-SMURD

Un număr de 12 persoane, între care un copil de patru ani, au fost rănite, miercuri dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN6, între Drobeta Turnu Severin şi Orşova, în care au fost implicate un microbuz de persoane, o autoutilitară şi un camion.

Accidentul a avut loc la ieşirea din Drobeta Turnu Severin către Orşova, fiind implicate un microbuz de transport persoane, o autoutilitară care transporta produse panificaţie şi un camion.

Mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Mehedinţi şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) s-au deplasat la faţa locului.

În urma impactului, 12 persoane, între care un copil de patru ani, au fost rănite, victimele fiind atât din microbuzul cu 17 locuri, cât şi din autoutilitară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mehedinţi, Ramona Nistor, pompierii au intervenit pentru scoaterea din cele trei autovehicule a cinci persoane rănite, două dintre ele fiind încarcerate.


Ulterior, cei cinci răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin

Nistor a precizat că starea de sănătate a celorlalte şapte persoane rănite este evaluată la faţa locului, urmând să se stabilească dacă necesită transportarea la spital.

Circulaţia rutieră este blocată în zona producerii accidentului, fiind dirijată de poliţişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.