„Big Brother Robu” promite să pună SDM la treabă. Ce metodă a...

„Big Brother Robu” promite să pună SDM la treabă. Ce metodă a găsit edilul Timișoarei

1
DISTRIBUIȚI

sdm

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a săturat de indolența Societății Drumuri Municipale. Prezent pe șantierul Michelangelo, acolo unde traficul a fost închis din nou și unde SDM este subtractant al CCCF, edilul a făcut câteva declarații cu privire la situația societății. “Orice lucrare câștigată este binevenită pentru orice societate.


SDM a câștigat în ultima vreme, de când sunt eu primar, multe licitații și probabil că era puțin adevăr în speculațiile de dinainte că nu se prea preocupa SDM să câștige licitațiile. Iată că are potențial, poate veni cu oferte competitive destul de bune și poate câștiga licitații. La ora actuală, SDM are o mulțime de lucrări câștigate. Este capabilă, însă, din păcate nu reușește să facă lucrul acesta prin auto-organizare performantă și competentă, ci mai mult prin intervenții pe care trebuie să le am personal asupra SDM zilnic”.

Primarul este convis că SDM se va vindeca de lene, de voie sau de nevoie, și a detaliat că „sunt angajamente luate foarte ferm față de mine. Ieri că va fi o mobilizarea exemplară aici și pe alte șantiere unde lucrările sunt pornite. Știți bine că mi-am exprimat nemulțumirea față de ritmul în care lucra SDM, dar vreau să evidențiez ambele aspecte. Pe de o parte ritmul nemulțumitor pe care l-am văzut la SDM pe de altă parte ritmul pe care l-am văzut. SDM este o formă foarte puternică are și multe utilaje și oameni. Trebuie doar să fi mai multă precupare și dacă nu există din partea lor din proprie inițiativă vă garantez eu că va exista din partea mea o permanentă preocupare. Le-am spus că nu va fi zi în care să nu fiu de cel puțin trei ori prezent pe acest șantier”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.