Pesediştii Bojin şi Grindeanu, atacuri în serie la liberalul Robu. Cine a...

Pesediştii Bojin şi Grindeanu, atacuri în serie la liberalul Robu. Cine a spus „noi suntem oameni serioşi, nu promitem trenuri subterane şi avioane supraterane”

18
DISTRIBUIȚI

titu bojin nervos 11

Liderul PSD Timiș, Titu Bojin, și cel al social democraților timișoreni, deputatul Sorin Grindeanu, au lansat, astăzi, atacuri în valuri la adresa lui Nicolae Robu, liderul PNL Timiș și primarul Timișoarei. Grindeanu a susținut că„faptul că domnul Robu a preluat echipa de vârf, oamenii de top ai domnului Ciuhandu, trebuie spus. Văd că a preluat şi discursul cu care domnul Ciuhandu ne-a obişnuit vreme de 16 ani. Văd că spune de pasaje de la CFR, când de fapt aveam avize. Cei 16 ani de la Ciuhandu şi doi de la Robu ne-au ajuns ca şi politică de lamentare. Domnul Bojin a înţeles foarte repede ce trebuie să facă. În fiecare săptămână, ca să aducă bani, merge la Bucureşti, la unul două ministere, spre desoebire de domnul Robu care merge în Spania şi Portugalia şi scrie jurnale de călătorie de parcă e Calistrat Hogaş. Dacă tot sunt aşa în opoziţie, domnii de la PNL, eu i-aş rugat pe domnii directori care sunt în continure în funcţii de conducere la deconcentrate să plece. Pe domnii de la RAR, Drumuri şi IŞJ, vă rog să mergeţi să îi întrebaţi dacă susţin guvernul Ponta.


Ori guvernul Ponta pe care Antonescu vrea să îl dea jos prin moţiune de cenzură, ori nu susţin şi sunt nişte oportunişti, pentru că ei, ca şi directori în funcţii, susţin guvernul. Trebuie să aplice programele de guvernare. Ce fac? Sunt liberali? Sunt cu Stroe, Ruşanu, Tăriceanu? Cu care dintre cele <<enşpe>> mii de aripi  sunt”.

Nelămuririle primarului Nicolae Robu cu privire la spitalul regional care nu se va construi la Timişoara, dar şi cu privire la centura oraşului au fost lămurite de Titu Bojin. Liderul PSD Timiș a susținut că „se va vedea dacă vor rămâne cele trei oraşe Iaşi, Craiova, Cluj. Se va merge pe ideea că din cele 500 de milioane pe care le are la dispoziţi ministerul Sănătăţii să fie repartizate către cele 25 de judeţe uşurându-le munca şi celor de la spitale şi case de sănătate pentru a da către celelalte spitale regionale, aşa că nu discutăm despre spitale regionale în acest an, niciunde. Aşa că ideea că Timişoara este uitată să o uite alţii”. Despre centura Timişoarei, Bojin a spus că aceasta va fi finanţată din bugetul pentru anul viitor. Totodată, Bojin l-a avertizat pe Robu că dacă nu ar fi avut bani de la guvern pentru plata datoriilor istorice ale Colterm, geamurile de la apartamentul personal, dar şi cele de la primărie i-ar fi fost sparte de nemulţumiţi. Mai mult, Bojin a spus că PNL nu trebuie să îşi facă griji pentru PSD care o duce foarte bine şi a conchis că  ” suntem oameni serioşi, noi nu promitem trenuri subterane şi avioane supraterane”.

Citește și: Cum a răspuns primarul Nicolae Robu atacurilor din partea PSD Timiş

18 COMENTARII

  1. voi oameni seriosi? pai si celilalti din PSD sunt neseriosi?nu de alta dar nu prea merge .intr-un PSD plin de corupti si hoti nu prea poti fi serios .maiputin si ajung toti presedintii de consilii si primarii dupa gratii.sigur ca din gura e usor sa fii serios .

  2. Pai da, Domnul primar Neghiobu crede ca Timisoara rivalizeaza cu orase precum Barcelona , Lisabona si poate Monaco… Deacea calatoreste intensiv prin peninsula Iberica …De acolo are si ideile grozave palmieri in loc de spitale….Echipe de fotbal in loc de reabilitarea termica a blocurilor(cel putin 200 pe an zicea inainte sa fie primar, sunt curios daca a reabilitat 1 singur bloc in 2 ani de mandat)….Pasaje supendate in subteran in loc de transformarea spatiilor virane din Timisoara in spatii verzi…etc.

  3. atat timp cat in orasul asta voteaza tiganii si oltenii pentru timisoreni,suntem in continua prabusire,cat despre PSD & PNL ,niste zoaie infecte, gunoaie care duc tara la regres ,AVEM DOVADA !

  4. jos cu hotii. Daca aveti nevoie de ceva trebuie sa va milogiti sau sa ii pupati in *** pe cei mai mari. Astia se cearta pe putere iar poporul sufera. La mine la ţara daca ai nevoie de ceva trebuie sa te duci la „prăşit”. La munca nu mai asteptati sa va pice din cer.

  5. Stimate d-le Bojin,ma faceti sa rad si cu curul.Chiar ne credeti tampiti ca sa nu ne dam seama de cat bine face partidul mafiot psd?Plini de penali.Parca si d-voastra ati fost cercetat si ati reusit sa iesiti curat de la spalatorie.MAI BINE AR FI SA VA ASCUNDETI DE POPULATIA CARE ESTE SATULA DE ATATA MINCIUNI.CEAUSESCU A FOST UN COPIL MIC FATA DE VOI

  6. DERBEDEI CARE CONDUC PRIMARIA IN FUNCTIE CU PRIMAR ,ITM,PREFECTURA,CJT,TOTI CORUPTI…..ATI UITAT CUM ATI DAT AFARA ANGAJATI SC. COLTERM .SA IN 2013 LA COMANDA LUI TOANCA ,IN FRUNTE CU PAMPU PETRICA HOTUL CARE SI-A FACUT 2 VILE DIN BANI FURATI DIN COLTERM .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.