„În cartier nu mă mai suportă lumea”. Lupta unei tinere pentru salvarea...

„În cartier nu mă mai suportă lumea”. Lupta unei tinere pentru salvarea câinilor fără stăpân FOTO

134
DISTRIBUIȚI

 

fata cu caini hunedoara (5)

„Un câine este mai mult decât un om pentru mine”, spune convinsă Claudia Mihu, o tânără de 23 de ani, care a găsit o metodă inedită pentru a salva câinii fără stăpân. Prin intermediul Internetului, tânăra a trimis zeci de câini în țări precum Elveția, Belgia, Anglia sau Germania.

Claudia Mihu este din Deva și, de un an de zile, ajută câinii fără stăpân din județul Hunedoara. Din banii proprii, aceasta le oferă maidanezilor de la mâncare până la tratamente medicale, după care îi cazează în propria casă până le găsește un stăpân în Occident. „De când mă știu am iubit animalele. Adunam câini când eram mică și îi duceam acasă. Mereu îi ajutam cu mâncare, dar de un an de zile m-am implicat activ în tot ce înseamnă proteste, mitinguri sau campanii”, spune aceasta.

Dacă românii nu îi vor, belgienii, elvețienii, nemții sau englezii sunt mai mult decât încântați să adopte un câine din România. Mai mult decât atât, aceștia suportă costurile pentru vaccinare, deparazitare internă şi externă, microcip şi paşaport. În Deva și Hunedoara există persoane care se ocupă cu transportul canin peste hotare, iar câinii care pleacă în străinătate sunt monitorizați în țară de cei care i-au ajutat să își găsească un cămin. Claudia primește în permanență poze sau clipuri video cu câinii pe care i-a trimis în alte țări.

De pe stradă în pat

Toată această acţiune de salvarea a câinilor comunitari a început pentru Claudia pe pagina sa de pe un site de socializare. Blue, Gold, Deva, Koa sau Bones sunt doar câțiva câini care au ajuns la familii iubitoare din străinătate. Bones, un câine bătrân de talie mare, era o problemă pentru locuitorii unui cartier din Deva. Lătra, fugărea copiii, dar nu mușca. Claudia i-a observat comportamentul mai puțin prietenos și s-a hotârât să îl ajute. L-a ademenit cu mâncare o vreme, până s-au împrietenit, după care a început să îi caute stăpân.

Tânăra povestește că nu a fost o misiune ușoară, și abia după jumătate de an i-a găsit stăpân, în Elveția. „Bones nu era deloc prietenos și lătra la toată lumea. L-am vaccinat, deparazitat, i-am făcut paşaport, tot ce este necesar pentru a călători în străinătate. A ajuns în Elveția și de atunci s-a schimbat radical. Nu mai latră, este fericit, prietenos și de la câinele care dormea pe stradă a ajuns câinele care doarme în pat. Vreau să plec în Elveția doar ca să îl văd”, povestește Claudia.

Stăpâna lui Bones a venit de două ori în România pentru a o cunoaște pe Claudia. Cât timp a stat la noi în țară, a cumpărat zeci de kilograme de mâncare pe care le-a dus la adăpostul de animale din județul Hunedoara. Pe lângă Bones, aceasta a mai adoptat trei câini din România printre care și Deva, o cățelușă operată la două dintre picioare.

„Oamenii nu sunt educați”

Claudia are doi câini, unul de rasă și unul pe care l-a luat de la adăportul de animale. În schimb, pe cei pe care îi salvează îi aduce în cartier sau îi ține în casă ca să îi hranească și să aibă grijă de ei. A găsit patru pui „aruncați” la gunoi și a trebuit să îi hrănească cu biberonul, o dată la trei ore, pentru că erau prea mici. Oamenii se arată nemulțumiți când văd atâția câini și deseori apar discuții piperate pe această tema. „Oamenii nu sunt educați și se comportă ca și cum doar pe ei i-a lăsat Dumnezeu să trăiască. Deseori mă întreabă de ce nu ajut copii sau bătrâni, dar să se întrebe pe ei, nu pe mine. Eu fac ceva, ajut animale. Ei ce fac? Nu fac nimic. Să ajute ei bătrâni și copii.


Fiecare face ce vrea”, a spus tânăra.

Fata își dorește să înființeze o asociație, sau poate chiar un adăpost, și să găsească oameni care vor cu adevărat să salveze animalele de la moarte. Problema e de natură financiară, dar nici în acest caz nu se dă bătută. „Aș vrea să îi ajut pe toți, dar e dificil. Sunt împotriva eutanasierii. Nu înțeleg cum un medic veterinar poate să omoare un câine. Meseria lui e să îl ajute să trăiască. Or, cum poate un medic veterinar să meargă dimineața la serviciu nu ca să salveze animale, ci să le omoare? Dacă nu faceau din sterilizare un bussines, problema era rezolvată de mult”, a concluzionat Claudia Mihu.

134 COMENTARII

    • Observ ca toti cei care au avut de comentat impotriva domnisoarei nu prea au trecut pe la scoala: multi de i, cratime abuzate. Neam de retardati

    • Cine si ce educatie va permite sa atribuiti unei tinere cuvantul cretina?Cel care iubeste copii,nu foloseste astfel de cuvinte!

    • Trebuia sa ramai la tine in grota… daca tot ai iesit cand ti-o da unu in cap pe strada sa sti ca NU e iubitor de animale, ci un egocentrist scelerat ca tine

    • Daca tu ai numai impresia ca este cretina eu sunt sigura ca ea nu este cretina.In schimb tu sigur esti un mare cretin(a).

    • Rusine. ne-am saturat de replica: luati-i acasa. chiar credeti ca, daca am putea, nu i-am lua? Nu suntem zoofili. aveti o minte bolnava. Asa gindesc oamenii bolnavi, egoisti, care se gindesc numai la ei. Daca ajuti un om, poate astepti sa-ti multumeasca. Dar, daca ajuti un caine sau o pisica, nu astepti nimic, iubirea lor neconditionata iti ajunge. Prin iubire neconditionata intelegem dragostea din privirea lor, cind iti linge mana sau toarce cand il mangai, nu iubirea bolnava la care va ganditi. Omorati toti oamenii criminali din Romania. DE CE NU O FACETI? Ei gandesc, stiu ce fac, pe cand cainii o fac din instinctul de aparare. Nu mai incape rautatea in voi si ati gasit prilejul sa o dati afara.

    • Tu esti un dezaxat. Tu nu vezi mai departe de burtihanul tau imputit, in care mai mult ca sigur ai bagat azi ca nehalitul. Tu nu vezi mai mult de tine. Imi doresc din suflet sa mori in aceleasi chinuri in care vrei tu sa fie cainii astia omorati. Iti spun doar atat: daca as vedea pe strada, in nevoie, un caine si pe tine, as alege de 100 de ori cainele. Te-as lasa sa mori in chinuri, ba mai mult, daca ai avea rani, as pune si sare. Sunteti niste frustrati si nimic mai mult. Niste needucati si niste incuiati. Sictir.

    • bai desteptule, nu vezi ca ii ia de pe strada si ii trimite in strainatate? de fapt esti un pervers obsedat care ii vrea musai morti pe toti. Stii ce e aia zoofil, cretinule? atunci esti un pedofil nenorocit cu puta mica si cu frica de caini.

    • Esti un inger draga claudia,lumea este rea si pentru mine conteaza mai mult un animalut decat specia noastra,dupa mine omul este cea mai mare bestie creata de dzeu,un caine ataca de foame de suferinta stransa zi cu zi,omul ucide cu buna stiinta,creaza tot ce este mai rau,arme,razboaie,tatii isi violeaza copii,etc etc,injuram,ucidem,doamne nici nu am cuvinte sa imi exprim durerea ,sa exprim ce simt cand vad zi de zi tot ce poate face un om,trec peste si iti doresc sa ai rezultate cat mai multe in misiunea ta,sa se intample o minune sa nu mai existe rautate si suferinta pe pamant,iar aceste suflete nevinovate sa poatafi fericite,iti doresc draga Claudia tot ce este mai bun si mai frumos pe lume sa fie pentru tine si alti oameni ca tine cu suflet mare

    • Legea 258/2013 se refera la caini si atat.Nu scrie nicaieri ca va permite cineva sa numiti oamenii care nu va impartasesc ideile zoofili sau sa-i trimiteti la inchisoare, la nebuni si alte porcarii, nu mi-am incarcat memoria cu mizeriile voastre.Duce-ti se scrie corect gramatical duceti.Cunostintele dumneavoastra in limba romana sunt dezastruoase, frizati penibilul ca exprimare si scriere.

    • ce sa admiri fa la niebuna aia. sa deie furadan si accid sulfuric la totz canii sa scapam di iei. si pi ia bagatzo la niebuni. huooooooooooooooo firatz ai dracu cu potaile voastre cu tot cand in gari si pe sub poduri misuna copii ai nimanui si nimeni nare grigja de iei. sa va bata dumnezeu cu javrele voastre cu tot. uoooooooooooooooooooooooooo

    • Daca tot te numesti aurolac trebuia sa ramai sub pod, ca acolo tie locul 😉
      Bravo Claudia!!!!

  1. Din pacate, d-soara si sustinatorii ideii au ajuns similarul unei batrane senile ne..iubita de mult timp..
    Nu cred ca ati facut ceva sa ajutati oamenii ramasi cu sechele fizice/psihologice in urma contactului cu javrele, dar pozati in Fecioara Maria!
    Rusine voua, rusine municipalitatii si celor ce nu aplica legea!..si celor ce promoveaza astfel de neintegrati in societate..

    • Trebuie sa avem mila si compasiune pentru astfel de persoane deoarece sunt bolnave psihic. Saraca spune in clar ca iubeste mai mult animalele decat oamenii… asta e o tulburare psihica.

    • zau ?
      si cam ce fel de sechele au oamenii astia asa de oripilati de maidanezi ? dar cand ei insisi sau familiile lor abandoneaza la greu puii sau cainii nedoriti in spatiul public nu mai au SECHELE ? nu i mustra dramul de constiinta cu care se presupune ca ar mai avea ca oameni ? sau ei sun nevinovati ca lacrima in toata problema asta ? OARE CINE DRACU O FI VINOVAT DE EXISTENTA ATATOR ANIMALE FARA STAPAN ?

      hai sa analizam si sa ne oripilam si sa ramanem cu sechele !!!!!!!

      of of , mai mai !

  2. Bravo Claudia! Ma bucur enorm cand vad ca mai exista si astfel de persoane… Nu lua rautatile si rautaciosii in seama. N-au avut prilejul sau n-au dorit sa afle ce inseamna dragostea unui caine. Nu exista termen de comparatie. Tu mergi inainte cu planurile tale. Sa nu te opresti! Bafta!

  3. „Un câine este mai mult decât un om pentru mine”, spune convinsă Claudia Mihu…

    Mai e nevoie de vreun comentariu? Da: stupida si alarmanta afirmatia acestei fiinte. „Oamenii” ca ea fac Romani asa cum e ea acum: un mare excrement canin.

    • Iar cei ca tine un popor de psihopati si needucati! Alarmante sunt cometariile facute de idioti si cretinoizi ca tine, care nu inteleg cuvantul „compasiune” …

    • Da Camelia, „ai dreptate”. De aceea cand te plimbi prin Europa prin tari civilizate si spui ca esti roman esti primit putin mai ciudat. Nu din cauza ca majoritatea populatiei este needucata si ne-am facut de rahat. Din cauza oamenilor care ajuta cu ceva suntem calatogati hoti, criminali, etc. Te-ai trezit si tu vorbind ca-ti place cum suna. Tu ai ajutat vreodata la ceva sau pe cineva? Ai cu ce sa te lauzi sau consumi numai aer si resurse pe planeta asta?

  4. „eu”, ai inteles doar ce ai vrut din articol. Cu siguranta fata asta e capabila sa iubeasca un copil, iar cand va avea unul, o sa isi dea si viata pentru el. Ca in momentul de fata alege sa ajute niste vietati care nu au institutii guvernamentale, ajutoare sociale sau posibilitatea sa se reprezinte in acelasi fel ca pe noi, e doar atat. O alegere. Nu vad de ce trebuie sa o facem pe ea responsabila pentru toate problemele lumii. Tu cum ajuti societatea in care traiesti? Ajuti copii si batrani? Iti acorzi timpul, banii si locuinta sa faci un bine altcuiva?

    „Eutanasiati maidanezii”. Scopul tau care este? Sa omori maidanezii, sau sa scapi de ei de pe strada? Daca vrei sa scapi de ei si sa nu mai existe pe strazi, atunci ar trebui sa ajuti fata asta. Altfel dai impresia doar ca porti o ura pentru aceste animale, iar eutanasierea lor iti satisface o oarecare nevoie sau placere…caz in care esti mai rau ca un animal. Macar un animal nu omoara din placere sau din razbunare. O face din nevoie. E un lucru groaznic cand se intampla, si sunt de parere ca animalele nu au ce cauta in asezari omenesti, dar nu pot fi de acord nici cu extremisti care inchid ochii atrocitatiilor facute de oameni, si vad numai ce isi doresc sa vada.

  5. v-am zis ca acesti oameni sunt pur si simplu nebuni .pentru ei nu conteaza absolut deloc ca maidanezii iubiti de ei mutileaza si ucid copii si oameni.ba multi se bucura cand un ome victima unei haite de maidanezi

  6. daca i-ar lua pe toti in casa si voi ati fi vecinii ei, nu ati putea dormi noaptea si daca ii lasa pe strada tot nu-i bine. poate iubeste si copiii, care e problema? buna ziua! -bat pari! ala care iubeste cainii uraste copiii? nici ea nu vrea caini pe strada, de aia se ocupa de ei. bravo, Claudia! si eu m-am ocupat cu asta cat eram in tara, si acum ma contacteaza „uratorii” de animale ca le e dor de mine, sa mai iau din cainii de pe strada

  7. nu inteleg de ce sunt atat de blamati iubitorii si salvatorii cainilor,nimeni nu-i vrea in strada,dar majoritatea au solutii extreme,voi chiar nu vedeti ca eutanasierea nu-i o solutie?si de ce daca iubesti animalele esti zoofil?daca iubesti copii atunci inseamna ca esti pedofil?asa reiese din logica voastra…in plus,cei care iubesc animalele,iubesc viata in general,si foarte multi dintre ei fac actiuni de voluntariat si pt copii,batrani,etc…voi,cei care doar vociferati pe cine ajutati,in afara propriului buzunar??? Bravo,Claudia si succes in continuare

  8. Respect pentru astfel de Oameni ! E minunat sa vad ca exista si persoane care inteleg si aleg sa fie oameni.
    Cat despre retardatii care comenteaza: mergeti pe la scoala, faceti spiritism sau .. mergeti pe la biserica.. (daca voi credeti in asa ceva).. POate, poate pe acolo descoperiti diferenta dintre o creatura bipeda – ca voi – si ce inseamna sa fi OM.

  9. tipic romanesc ce se spune si ce se intelege…sunt curioasa toti cei care comentati aici negativ..si nu numai..cat voluntariat faceti voi la o casa de copii..azil..etc..si cate donatii constante si NU doar de sarbatori…oamenii aia exista mereu nu doar de Craciun si Paste…apoi comentati…oamenii care iubesc animalele ii ajuta si pe oameni sa fiti siguri de asta!!! Nu are absolut nici o relevanta asta cu copii…sunt care ajuta cateii si au copii acasa!!! n-aveti nici o logica!!! faceti voi ceva pt semenii vostri daca va tot considerati atat de superiori…pana atunci ciocul mic!!!

  10. ia vedeti cati oameni si copii mor omorati tot de semenii lor ba chiar de proprii lor parinti si cati de caini…si apoi mai discutam…si cati pedofili si violatori umbla liberi …pt ca pedeapsa lor e cu suspendare…sa nu mai zicem ca au rata cea mai mare de recidiva..pe aia nu sunteti furiosi..pt aia nu iesiti in strada sa protestati…documentati-va putin daca va credeti atat de superiori…usa noaptea nu o inchideti din cauza cainilor!!

  11. voi faceti tara asta de ras….de voi se vorbeste in toata Europa ca sunteti niste criminali..si sa nu mai vina nimeni aici…a iesit toata Europa in strada pentru cainii din Romania..si au facut proteste si petitii si tot ce se poate face..si se vorbeste de romani in ultimul hal..daca te-ai interesa putin ai afla doamna…nu de altii

  12. tipic romanesc…ce se spune si ce se intelege…sunt curioasa cati dintre cei care comentati aici negativ si nu numai… cat voluntariat faceti voi la o casa de copii..azil etc…si cate donatii constante nu doar de sarbatori…oamenii si copii aia exista mereu nu doar de Craciun si Paste…… si dupa mai discutam..e mai usor mereu sa ii criticam pe altii si sa nu ne uitam in propria noastra curte..toti stiti numai sa aruncati cu piatra…tipic!!!! va asigur eu ca cei care iubesc animalele ajuta si oamenii..in schimb invers NU…niciodata…sunt oameni care fac asta..ajuta animalele si au copii acasa..NU au absoulut nici o relevanta intrebarile astea cu copiii…dar ce sa ziceti si voi……..
    E plin de pedofili,violatori si criminali care umbla liberi pe strazi….aia nu marcheaza copiii?? pentru aia de ce nu iesiti in strada..sa va intrebati de ce la toti le dau pedepse cu suspendare…desi rata de recidiva e cea mai mare la acest fel de oameni…. o tema de casa pentru voi…. cati copii si oameni mor omorati tot de semenii lor ba chiar si de proprii lor parinti si cati de caini?? ne documentam si noi putin inainte sa vorbim?? va zic eu ca rata e imensa la cei care sunt omorati de voi…de oameni si nu de caini..alea sunt cazuri rare…si putine..si de cele mai multe ori sunt caini cu stapan si nu caini de pe strada…. nici nu stiu de ce imi bat eu capul cu oameni care se cred atat de superiori si inteligenti care nici macar nu sunt in stare se documenteze inainte sa vb… cand avem copii datoria noastra este sa ii supraveghem..la fel si pt cei care au caini… usa noaptea o inchideti de frica oamenilor …a hotilor..etc…nu din cauza cainilor…asa ca SICTIR!!

  13. Prin ce analogie absurda concluzionati ca daca iubesti cainii, urasti copii. E absurd. Asociati mereu un iubitor de animale unui criminal de cand cu povestiile de la stiri, si am impresia ca doar o minte ingusta, ingusta rau de tot poate trage o asemenea concluzie. Media e mereu la indemana cand vrea sa se inceapa o manipulare in masa, deoarece marionetele din fata televizorului sunt gata sa strige orice sunt indemnati (cred ca e o practica ceausista peste care inca nu au reusit sa o depaseasca). Si indiferent de mentalilatea incuiata care o aveti, nu va da nimenu dreptul sa jigniti un om, dar monstrii sunteti voi.. prin felul ib care aruncati cu cuvinte ieftine in oameni si cu pietre in animale. La ce limbaj aveti, sunteti un exemplu de urmat pt copii ‘patriei’. Majoritatea nu stiti sa va educati copii si le transmiteti radacini adanci de incultura.

  14. Care e problema daca tanara vrea sa salveze animalele, ce va freaca atata la creier ce face ea si de ce jigniti? Daca sunteti asa de buni si iubitori de oameni, va invit sa salvati copiii din orfelinate, sa fiti voluntari la spitale, sa adoptati un copil, sa donati banuti pentru salvarea copiilor sau a batranilor, orice, numai sa ajutati oamenii daca toti ii iubiti atat! Fiecare om alege ce fiinte sa salveze, exista oameni care iubesc copiii si animalele, se ocupa de ambele „tabere”. E usor sa scrii comentarii pline de venin impotriva unei tinere care nu ti-a facut niciun rau, dar tu ce bine faci? Cati oameni ai ajutat? Fiecare sa se ocupe cu ceea ce-i place, unii salveaza copii, altii batrani, altii oameni saraci, altii animale, care e problema? Ce va ofticati atat? Nu va pare bine ca o parte din maidanezi nu mai sunt in tara, ci in strainatate? Ciudat, va plangeti ca nu vreti caini pe strazi, dar nici cand sunt trimisi spre adoptie in alte tari nu va convine. Uite ca nici noi, cei care iubim si copiii si animalele, cei care apreciem oamenii buni, sufletisti, nu vrem pe strazi: pedofili, violatori, criminali, zoofili, psihopati, persoane pline de ura si cu probleme de comportament. O tara civilizata nu inseamna numai o tara fara animale abandonate pe strazi, ci o tara in care oamenii stiu sa se poarte! O tara cu oameni altruisti, dornici sa se ajute unii pe altii neconditionat, fara interese ascunse. Astia care urati cainii, credeti ca sunteti mari salvatori daca aruncati niste banuti la cersetori? Dimpotriva, incurajati mafia din spatele cersetoriei. Daca ati stat cateva minute langa un copil grav bolnav de pneumonie sau de cancer va credeti mari iubitori de oameni? Fatarnicilor! Sa va vad ca va donati cel putin jumatate din hainele din sifonier pentru oamenii care au cu disperare nevoie de ele, ca oferiti pachete de mancare oamenilor strazii (nu bani, ca nu se stie unde ajung), ca sunteti intr-un domeniu in care ajutati oameni de orice varsta. Voi vreti o tara fara maidanezi, noi vrem o tara fara scursurile societatii!

  15. nu stiu care din noi are probleme psihice si tulburari…cei care ucid..vor moarte..sange…crime..folosesc otravuri..etc….sau noi? gandim si noi putin la rece?!…se pare ca rautatea din voi nu va mai lasa sa ganditi…si stati foarte linistiti ca Nu suntem singuri si avem pe cineva alaturi care ne suporta asa cum suntem…nu mai puteti voi trai de grija altora….Saracii..sincer imi e mila de voi toti….voi veti ajunge sa stati singuri fara cuiva caruia sa ii pese… VOI CUM VA AJUTATI SEMENII IN NEVOIE?!?!?!??? Sunt tare curioasa comentatorilor…..este un proverb care spune asa „RAR SE INTAMPLA CA OAMENII RAI SA FIE FERICITI.SE OTRAVESC CU PROPRIA LOR RAUTATE!” (Maurice Chevalier) (asta va doresc si eu voua) 😉

  16. Bravo Claudia, toti care comenteza negativ la adresa ta sunt oameni capabili de multa ura si rautate, sau nici nu stiu daca mai pot fi numiti oameni. Ei nu cred ca fac bine nici animalelor, dar nici semenilor lor si putin le pasa de altii. Chiar daca nu le plac animalele ar putea sa nu isi arate gratuit rautatea si veninul. Fiinta umana este superioara altor specii, dar superioritatea nu le da dreptul sa ucida pe cei mai slabi decat ei.
    Eu lucrez de 20 de ani, cu drag, cu copiii pe care ii iubesc foarte mult si ii ajut, dar fac si ceea ce faci tu, hranesc, ajut medical, salvez si dau in adoptie catei si pisici, deoarece consider ca si ei au nevoie de ajutor, iar in tara asta in conditiile actuale au nevoie la maxim de sprijinul nostru.
    Oamenilor rusine sa va fie pentru sufletul vostru negru, sunteti o rusine a speciei umane, Dumnezeu nu v-a lasat pe pamant sa faceti rau, sa judecati, sa dati cu pietre in cei mai slabi, dar rasplata voastra va veni, fiti fara grija.

  17. Dupa cum vad,pe asemenea articole comenteaza si se excita tot felul de frustrate neiubite decat de cainii maidanezi.
    ,,Un caine e mai mult decat un om,,?Pe bune? Da` de psiholog ai auzit fata?
    Alta ,,toata Europa a iesit in strada pentru maidanezii din Romania,,…
    Pe bune?chiar toata? Aia care au iesit sunt invitati sa isi ia toti cainii maidanezi acasa.
    Chiar nu aveti minte de loc? Aia nu au probleme de viata ,asa ca isi cauta de lucru.
    In alta ordine de idei,tot asa mare ,,iubitoare,,era si nespalata aia d ela Bucuresti,care ,culmea cica era stapana maidanezului care a omorat baietelul,dar nu l-a avut acasa decat cateva zile…
    Asa ca scutiti-ma de povesti lacrimogene,si telenovele cu salvatori.Ai inima buna?Ai bani?Vrei sa ajuti o fiinta?
    Ajuta-ti APROAPELE! Nu am zis-o eu ci Isus Hristos!
    Nu a zis sa iubesti potaile,ci sa iti iubesti APROAPELE!
    Dar voi, fiinte triste si asexuate va refulati sentimentele neimpartasite de oameni cu aceste animale.Ajungeti sa le confundati cu oamenii.Nu mai faceti distinctie…sunteti demne de mila…

    • Daca tot dai citate din Biblie (apropo, cuvantul „aproapele” nu inseamna „om”, „fiinta umana”), de ce nu spui si de o alta porunca care spuna „Sa nu ucizi!”. Nu mentioneaza sa nu ucizi oameni, ci sa nu ucizi.
      Ironia este ca daca ne luam dupa ce ne propui tu, nu ar trebui sa o jignesti pe doamna din Bucuresti de care pomenesti, ci sa o iubesti. La fel si pe Hitler, Stalin, pedofilii si criminalii care exista. Spor la iubit ;).
      Pana una alta, cateva ore de ortografie si gramatica nu ti-ar strica.

  18. Daaa toata Europa Ioanes…documenteaza-te!!! tu ai nevoie de psiholog..fii sigur/a de asta…tu vrei crime si sange..si moarte …nu eu…si la fel de siguri sa fiti ca nu noi am adus cainii pe lume…ci tot Dumnezeu ia lasat….de mila voi sunteti demni…nu va mai chinuiti sa ne ponegriti ca nu aveti nici o sansa 🙂 tu iti ajuti aproapele?? spune-mi te rog..esti voluntar la vreo casa de copii sau azil? sau faci niste donatii doar de Craciun??;) fiecare face ce poate si ce vrea!!! iar cei care iubesc animalele..isi ajuta si semenii…in schimb voi nu…v-ati gasit toti sa comentati..stand acasa in fata calculatorului fara sa faceti nimic pt nimeni…ce usor e…apucate si ajuta-ti semenii daca tot esti atat de pornit/a…sunt atatia care asteapta..dar e mai usor sa Nu facem nimic si sa comentam….nu sunteti apti nici macar sa intelegeti ideea acestui articol!! 😉

  19. Vai, cate hoituri sunteti pe aici de criticati si insultati aceasta fata! manca-v-ar moartea sa va manance de bolnavi! ce aveti cu aceasta fata?

  20. Fir-ati ai dracu’ de „iubitori de copii’ ce sunteti! Sunt curioasa cati copii, batrani sau nevoiasi ati ajutat voi in viata asta, ipocritilor! E problema fetei pe cine vrea sa ajute, sunt banii ei si timpul ei!Nu puteti dormi noapte de grija ei? Vedeti-va de vietile voastre nenorocite, sper sa muriti in chinuri.

  21. OMG! La ce comentarii lasa romanii nostrii nu ma mira ca tara merge asa cum merge!!! Mie scarba si rusine de comentariile de genul ¨Dupa cum vad,pe asemenea articole comenteaza si se excita tot felul de frustrate neiubite decat de cainii maidanezi.¨ Serios????? ¨Ioanes¨isi zice geniul care indrazneste sa comenteze asemenea aberatii…nu stiu daca sa rad sau sa plang. Asa cum zice Isus daca TU esti aproapele apai nu ma mira ca nu te iubeste nimeni. Poate ar trebui sa ai aceeasi soarta ca si acei maidanezi care ¨oameni¨ca tine au decis sa ii eutanasieze. Pun oameni intre ¨¨ pt ca TU nu esti unul…nu vreu sa jignesc asa cum ai facut-o tu…..dar esti demn de dispret!
    Alta care acuza iubitorii de animale ca nu se intereseaza pt pedofilii care umbla liberi???? Ce lagatura are una cu alta???? EDUCATI-VA oameni buni!!!! Daca te preocupa asa de mult situatia copiilor saraci, adopta unu sau doi….sau dute si protesteaza la guvern pentru acei pedofili care se plimba liberi pe strada!!! Dar nuuuu, eu is mega destept daca pun comentarii care demonstreaza cat de imbecil sunt!!! Ha haaa

    BRAVO CLAUDIA! ESTI UN EXEMPLU PT TARA ASTA CE APARTINE HOMOFOBILOR, ANALFABETILOR SI ASA MAI DEPARTE!
    Sper sa existe mai multi oameni ca tine, oameni care pot schimba in bine o natiune care se duce de rapa. RESPECT!!!!

  22. Va multumesc din suflet pentru toate cuvintele voastre frumoase si pentru urari..la fel va doresc si eu voua!!…chiar si pentru cele negative…ele ma intaresc si ma fac sa merg mai departe..din pacate pentru voi..si sa apar in continuare animalele de acesti oameni…Nu ma voi lasa niciodata doborata de cuvintele urate….si ca sa stati toti linistiti desi nu trebuie sa ma justific in fata nimanui pentru ce fac…mereu cand am avut ocazia mi-am ajutat si semenii..ceea ce nu pot spune despre voi…un om care iubeste si ajuta animalele va ajuta si oamenii in nevoie..in schimb invers Nu e valabil! nu eu voi sfarsi singura… O zi buna!

  23. Am plecat copil din Romania. Pe vremea aceea tara mea iubita i-si alina urmele adanci lasate de anii de foame si saracie ai comunismului. Mi-au ramas in minte serbarile de la sfrasitul anului scolar, taberele de elevi, derdelusul plin de sanii, prieteni adevarati si oameni care se ajutau intre ei. Caini pe strada au fost din totdeauna si de dragul lor am primit in dar la varsta de 10 ani un catel care a fost cel mai bun prieten, umarul pe care am plans, atunci cand dorul de tara si prieteni ma sufocau. Cand el a murit, 13 ani mai tarziu, am pierdut ultima legatura ce ma lega cu tara mea. Cu amintirile mele.
    Am aflat, ca s-au pus la dispozitie fonduri pentru sterlizarea cainilor fara stapani, in asa fel incat urmele lor se vor sterge intr-o zi fara varsare de sange nevinovat.
    Banii s-au furat si cainii au ramas.
    Acum au fost acordate alte fonduri pentru omorarea lor. Banii se fura si se vor fura, poate de data asta, daca avem ghinion, vor dispare si cainii. Si ce va urma apoi? Ca cei care s-au invatat sa fura si sa manance bine, vor avea nevoie de alte victime. Sa le multumim caninilor de pe strazi ca s-au jerfit pentru a salva alte vietati lipsite de aparare.
    Claudia e o fata tanara si deosebita, pentru ca are curaj si putere sa lupte cu nedereptatea, cuvinte grele si fara sens si o mentalitate depasita. Intr-o lume civilizata oamenii nu recurg la astfel de metode si „epitete”.
    Unde e tara mea iubita? Tara mea de atunci, de pe vremea cand eram copil si lacomia nu ajunsese la apogeu?

    PS: Claudia, i-ti multumesc ca l-ai salvat pe Liam. Acum e fericit si a ajuns, dupa cum ai spus tu de pe strazile tarii sa fie iubit si ingrijit. El nu are nici o vina ca e „doar” un Caine. Cum nici „oamenii” nu au nici o vina ca sunt doar oameni.

    Adrianne Hermina Melcangi-Popa

  24. Respect, Claudia ! Pe langa faptul ca incerci sa salvezi niste fiinte nevinovate, tu incerci sa schimbi o mentalitate daunatoare – priviti mesajele jignitoare de mai sus si o sa intelegeti la ce ma refer. Cei ce instiga la ura si la crima trebuie sa stie ca exista LEGI pentru asa ceva. Si, daca cineva nu are ce face si face plangere PENALA la Politie contra acestor ,,oameni” – s-ar putea sa iasa cu probleme. ,,Stimati” postaci ce instiga la ura si crima, atentie mare. Exista niste legi in tara asta. Apropo, era sa uit: ce ziceti sa se verifice si legalitatea sistemului de operare al calculatorului de pe care s-a efectuat postarea? Va bagati?

  25. Ioanes, tu si toti ceilalti otraviti de ura nu sunteti capabili sa indragiti alte fiinte, oameni sau animale. Tu te consideri ”aproapele” meu? Scuza-ma, dar eu nu cred asta. Aleg oricand cainele meu, un suflet curat, nealterat de rautate, care, de altfel, e specific umana. Ioanes, sunt convins ca, daca ai avea ocazia, nu ai ezita sa calci pe capul meu ca sa-ti fie tie bine. Cainele meu e in stare sa moara pentru mine. Tu? Mai gandeste-te…iar pentru toti cei care se gasesc ”destepti” sa faca trimitere imediat la copii, o intrebare simpla: cati copii ati luat la voi acasa, sa petreaca Pastele cu familiile voastre? Cati batrani din aziluri ati vizitat? Fatarnicia, uar, nemernicia sunt atribute care va caracterizeaza perfect. Claudia!!! Te admir si ma urasc pt ca nu am aceeasi putere de a face bine asa cum ai tu. Multa bafta!!!

  26. Respect, Claudia! Sa nu renunti niciodata la idealul tau! Ai perfecta dreptate: oamenii nu pot valora mai mult decat alte animale DOAR pentru accidentul de a se fi nascut oameni!

  27. Baiii „oameni buni” voi alte replici nu mai aveti….toti spuneti aceleasi lucruri… sunteti trasi la indigo :)) se vede ca nu ati inteles ceea ce se spune in articol… intrebarile tipice…de ce nu ajuta oamenii?? de ce nu ajuta copiii? de ce nu ii luam noi pe toti acasa?? voi faceti toate lucrurile astea? va ajutati intre voi?? aveti constiinta atat de impacata incat sa va legati de altii si sa aruncati cu piatra??? D-zeu a mai zis ceva nu doar sa iti ajuti semenii…a zis asa cel care e fara de pacat sa arunce primul cu piatra…se pare ca de asta nu tineti cont..aici nu mai are dreptate D-zeu nu???…ca voi toti ati facut asta acum!! Cainii aia pe strazi nu au aparut peste noapte..tot de la specimene ca voi sunt…care ii abandoneaza…si nu isi sterilizeaza catelele….nu iubitorii de animale i-au lasat….noi Nu ne dorim sa fie pe strazi in pericol..unde sunt atatia nebuni ca voi….mie o sa imi fie frica sa imi las copiii pe strazi din cauza voastra…cand vad cat de sadici si insetati de sange sunteti…si cum vorbiti…Doamneee…si tot noi avem nevoie de psihologi..tot noi suntem aia nebuni nu voi…ce sa iti povestesc….este cazul sa va creati si voi o viata…Nu cred ca veti gasi niciunde o explicatie pentru tot ceea ce faceti..pt crimele care le comiteti….nu cred ca D-zeu va zis sa faceti asta….invatati sa fiti oameni in adevaratul sens al cuvantului daca nu gasiti vreo definitie macar…si apoi mai discutam!!

  28. si ca sa inchei..animalele au fost create de Dumnezeu inaintea omului! 😉 imi vine sa plang..cand vad ce gandire aveti..si ce comenturi lasati..nici macar nu stiti sa scrieti oameni buni…haideti sa mai invatam putina gramatica si dupa sa comentam! „Succesuri” sa aveti! :))))

  29. mai aurolacule…tu cati copii ai luat acasa de sub poduri si gari si sa ii ajuti cu ceva concret..nu doar niste bani sau alimente intr-o zi..ci constant…???? te-ai descris perfect!

  30. Sunt fericita ca existi intr-o tara in care oamenii nu-si sterilizeaza cainii,apoi se intreaba de unde or fi atatia caini pe strazi,dupa care ii omoara.

  31. Bai tarani cocliti, daca fata asta este zoofila, voi astia care iubiti copiii si batrinii sineti pedofili si gerontofili dupa propria logica. Daca miine crapati, n-are cine sa va manince coliva ca nu vine nimeni la priveghi.

  32. BRAVO TIE CLAUDIA si felicitari parintilor care te-au crescut. Am citit comentariile dezgustatoare ale unora. Da „ignor”. Nu merita nici sa citesti. ma gandesc ca toti cei care te acuza de probleme psihologice, stiu exact ce vorbesc din propria lor experienta. Oameni ca tine, Claudia ma ajuta sa mai privesc inca inapoi, la pamantul natal. Ai tot respectul meu!

  33. FELICITARI .. Nu-ti face probleme cu primitivismul si rautatea viscerala pe care si-o astern unii in comentarii la acest articol. Faci parte dintr-o comunitate de sute de milioane de oameni pe aceasta planeta care respecta , iubesc, si ajuta animalele. Miile de prieteni din strainatate, sutele de mii de europeni ( poate chiar milioane ) si , definitiv sute de milioane din lume sunt ca TINE…si BRAVO TIE…Majoritatea personajelor sinistre care si-a etalat URA si IGNORANTA prin comentariile la acest articol, nu vor avea parte niciodata de multumirea sufleteasca pe care o ai tu, nici de admiratia sincera a oamenilor cu adevarat civilizati si evoluati…inimile si mintile multora aici sunt pline de venin….si cu ceea ce avem in suflet si cu BINELE pe care l-am facut unor fiinte in nevoie, vom fi in fata INSTANTIE ULTIME , fiecare ….Dumnezeu te-a binecuvantat cu o inma de aur, si desi e greu uneori, Dumnezeu iti va rasplati viata. BRAVO.. ROMANI cu care ne mandrim peste tot in lume. BRAVO>

  34. Bravo, fato! Bine faci ce faci! Nu-i baga in seama pe retardati din categoria alora care habar n-au de ce s-au nascut pe pamant. Noi stim. Retardatii care urasc animalele, urasc implicit si viata. Adevarate jigodii frustrate de propria lor impotenta! Sa-i ia dracu! Tu esti un inger de OM!

  35. Bravo, Claudia! Lasa-i pe toti frustratii astia de comenteaza aiurea, cred ca stii ca nu ai cu cine. Noi sa ne vedem de treaba, sa ajutam cat mai multi sa scape de legea asta care a adus numai suferinta. Roata o sa se intoarca si toti cei care vor raul animalelor sau fac rau animalelor vor suferi mai mult ca ei, ca totul se intoarce, la copii, la nepoti ..desi nu vor realiza de unde vine, ca sunt prosti, vor simti si ei durerea pe pielea lor.

  36. bolnava mintal si neadaptata,auzi la ea,ia cainii si ii aduna in cartier,adica o face pe sfanta cu linistea si nervii altuia,ma mir ca vecinii nu-i baga maidanezii pe gat,eu unu stiu ce i-as face si ei si potailor.Sigur pe asta nu a iubit-o ma-sa si ta-su de are asa carente psihice,ca vad ca in articol nu pomeneste de familia ei,cum ar fi normal,cred ca alora le e scarba de ea.

    • Bineinteles ca oamenii astia sufera de niste afectiuni psihice cu deviatii de comportament dar ce nu pricep eu este dece sunt lasa-ti in libertate si dece nu sunt luati cu camasi de forta si dusi la psihiatrie .

  37. Bravo,Claudia!Dumnezeu a poruncit:”iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”incluzand animalele!Oamenii care condamna niste animale care nu gandesc,nu numai ca nu au creier,dear nu au nic I inima si suflet.a nu avea mila fata de niste suflete inocente inseamna a fi aliatul satanei.O sa ardeti in flacarile iadului!!!

  38. inca o criminala zoofila asta.dupa ce au ucis 14 oamenii si au sfasiat peste 2 milioane mafia cutomaniaca face noi si noi victime.si romanii stau ca vitele sa fie muscati de maidanezi,ei si familiile lor

  39. Bravo e putin spus! Esti idolu meu! Stau in anglia si din pacate nu pot decat sa scriu petitii la parlamentu european etc ! Doamne ajuta intro zi sa ma pot califica k avocat pt protectia animalelor si sa pot schimba ceva in tara aia de tot rahatu! BRAVO

  40. Degeaba ziceti ca unii caini fac crime pe strazi cand unii dintre voi nu va uitati in jur..niciun animal nu face asta daca nu e provocati.Sunt atatea bani la guvern si le e greu sa puna si ei ceva sa faca mai multe adaposturi si sa se ocupe de ei??aici nu e vorba de noi ca oameni e vb de sistemul in care traim!Ma bucur ca mai gasim si persoane ca Claudia in tara asta!

  41. Bine ca mai sunt si asemenea oameni pe lumea asta, ca de psihopati cred ca ne-am saturat cu totii! Asemenea oameni lasa o lume mai buna in urma lor…

  42. BRAVO CLAUDIA,bravo fata draga!BRAVO SUFLET FRUMOS!!!Si celor care ataca le recomand cateva solutii la indemana…furadan,antigel s.a.m.d…luati cu incredere pentru ca TRAITI DEGEABA!!!!!!!!!!!!

  43. @Eu, Eutanasiati maidanezii si alti ca ei care comenteaza pe aici. Voi sunteti cu afectiunoi psihice bai cocalarii retardati handicpati.

  44. BRAVO CLAUDIA,BRAVO SUFLET FRUMOS!Si celor care ataca le recomand cateva solutii la indemana,furadan,antigel,s.a.m.d,pentru ca TRAIESC DEGEABA!!!!!!!!Si mai am o urare pentru acesti NIMENI:Va urez multa caldura in spate!

  45. Voi cei care ne recomandati sa ne indreptam atentia spre oameni, si, nu spre animale, ar trebui sa lasati ipocrizia deoparte si sa va preocupati de propriile voastre suflete, negre … ce ati facut voi pentru oameni, inafara decat sa invrajbiti? …. intotdeauna cel care ingrijeste un animal are mila, compasiune fata de oameni si fata de orice fiinta, spre deosebire de voi care imprastiati cu venin, cu rautate, cu atata lipsa de umanitate; ce rau v-au facut niste fiinte nevinovate, ce rau v-am facut noi cei care iubim si ingrijim aceste fiinte? de ce atata inversunare, atata ostilitate, atata cruzime …? Nu sunteti decat niste fiinte marunte si slabe, care adopta un astfel de comportament pentru a-si ascunde frustrari, neajunsuri sufletesti si materiale, fiinte care nu ati avut parte de dragoste si nu stiti nici sa o daruiti. Esti o fiinta inimoasa, ai un suflet frumos, Claudia, si meriti tot respectul … nu descuraja, orice fapta buna il cladeste, il inalta pe cel care o face!

  46. bai descreieratilor v-ati sensibilizat toti , va trec toate apele cand va latra un pechinez , sa fiti toti ai dracului , ia luati ma la voi acasa toti tiganii si cersetorii si cocalarii ca nici eu nu am chef sa ii vad pe strada si sa imi fure lantul de la gat…nu v-ar fi rusine handicapatilor, normal ca ajungi sa iubesti mai mult animalul ca omul , ca niciodata nu o sa vezi un animal ca te batjocoreste …ai dracu tigani ati ajuns toti sa va dati cu parerea, vedea-v-as sclavi la curul porcului , meritati sa fiti jupuiti toti astia care urati animalele, parca numai voi aveti dreptul sa traiti…mars si sa va vad mancati de caini, ce bine mi-ar parea, dobitocilor, ca se umple lumea de prosti pe zi ce trece, numai retarzii au ajuns sa se inmulteasca, si daca au ajuns sa va manance cainii inseamna ca stiu ce rebuturi sunteti

  47. Claudia, nu iti cunosc activitatea profesionala, dar erai manusa pentru facultatea de Medicina Veterinara! Eu sunt anul 2 si rar vezi studenti cu asa mare suflet pentru animale! Ceea ce ma intareste pe mine sa devin ” salvatorul” animalelor , este sa-mi repet intotdeauna: Animalele, suflete si iubire, parte dn noi! Tot respectul meu pentru ceea ce faci!
    Ioanes, in primul rand e Iisus Hristos ( cu 2 i ) asta daca nu esti catolic/a si te inteleg ;); in al doilea rand, ceea ce ai spus tu acolo este o blasfemie la Cuvantul lui Dumnezeu si , din cate stiu eu, nu e bine 😉 citeste Biblia si afla mai multe daca tot te legi de aspecte din aria credintei!
    Claudia, iti doresc tot binele din lume :*

  48. Bravo Claudia, ești un OM deosebit, sa nu iți pese de retardații uni neuronali care scriu/vorbesc pe forumuri împotriva celor ca tine.
    Sunt frustrați, s-au născut din greșeală, au fost abuzați în copilărie, sunt lipsiți de educație (se vede cât de corect scriu).
    Acești bipezi, pentru ca oameni nu ii pot numi, nu au făcut și nu vor face în viata lor nici o fapta buna, nici pentru oameni cu atât mai putin pentru animale.
    Sunt niște mahalagii ordinari, spălați pe creier de televizor, mâncători de semințe, iar muzica ascultata de ei se reduce la manele, și sunt convinsa ca în viata lor nu au citit nici o carte.
    Acum urla pe aici pentru ca au găsit o modalitate sa se „bage în seama”.
    Viata lor este egala cu zero, polueaza atmosfera degeaba.

  49. ce nebuni comenteaza , romanii sunt niste oameni foarte inapoiati si rai , in loc sa incurajeze sau sa ajute mai bine improasca cu rahat!!!

  50. Am plecat copil din Romania. Pe vremea aceea tara mea iubita i-si alina urmele adanci lasate de anii de foame si saracie ai comunismului. Mi-au ramas in minte serbarile de la sfrasitul anului scolar, taberele de elevi, derdelusul plin de sanii, prieteni adevarati si oameni care se ajutau intre ei. Caini pe strada au fost din totdeauna si de dragul lor am primit in dar la varsta de 10 ani un catel care a fost cel mai bun prieten, umarul pe care am plans, atunci cand dorul de tara si de prieteni ma sufoca. Cand el a murit, 13 ani mai tarziu, am pierdut ultima legatura ce ma lega de tara mea. De amintirile mele.
    Am aflat, ca s-au pus la dispozitie fonduri pentru sterlizarea cainilor fara stapani, in asa fel incat urmele lor se vor sterge intr-o zi fara varsare de sange nevinovat.
    Banii s-au furat si cainii au ramas.
    Acum au fost acordate alte fonduri pentru omorarea lor. Banii se fura si se vor fura, poate de data asta, daca avem ghinion, vor dispare si cainii. Si ce va urma apoi? Ca cei care s-au invatat sa fura si sa manance bine, vor avea nevoie de alte victime. Sa le multumim caninilor de pe strazi ca s-au jerfit pentru a salva alte vietati lipsite de aparare.
    Claudia e o fata tanara si deosebita, pentru ca are curaj si putere sa lupte cu nedereptatea, cuvinte grele si fara sens si o mentalitate depasita. Intr-o lume civilizata oamenii nu recurg la astfel de metode si „epitete”.
    Unde e tara mea iubita? Tara mea de atunci, de pe vremea cand eram copil si lacomia nu ajunsese la apogeu?

    PS: Claudia, i-ti multumesc ca l-ai salvat pe Liam. Acum e fericit si a ajuns, dupa cum ai spus tu de pe strazile tarii sa fie iubit si ingrijit. El nu are nici o vina ca e „doar” un Caine. Cum nici „oamenii” nu au nici o vina ca sunt doar oameni.

  51. „Eutanasiati maidanezii”, insusi faptul ca iti ascunzi identitatea sub un pseudonim, arata faptul ca esti un frustrat, un fricos si un las. De ce nu ai curajul raspunderii pentru afirmatiile pe care le faci? Noi, cei care iubim animalele, iubim si oamenii. Iubim tot ce inseamna viata in general, pe cand tu, si toti cei asemeni tie, dimpotriva, urati tot ceea ce e viu. Asa ca voi constituiti adevaratul PERICOL PUBLIC. Sufletul vostru este gol, si nu incape nimeni in el. Sunteti niste jalnici, sunteti de compatimit. Sufletele celor ca voi nu-si vor gasi linistea o vesnicie!

  52. Respect pentru ceea ce faci ma inclin in fata ta domnisoara.Cei care au ceva impotriva animalelor ar trebui sa-si faca un control la un medic psihiatru si rezultatul nu ar fi deloc surprinzator.

  53. Bravo Claudia. 🙂 Pe langa tine mai sunt alti oameni si din alte orase, care se ocupa cu asta. Toti te sustin cu siguranta.
    Succes in continuare.

  54. Fara javre nennorocite pe strazi! Astia care protejeaza potaile ori suunt menopauzisti isterici, ori nu_i baga lumea in seama, oori prosti si analfabeti,necivilizati, ori au afaceri cu scarbele astea maidaneze!! Daca nu te emotioneaza mooartea unor oameni mancati vii de maidanezi, esti un biped cu suflet de patruped! Sau esti un rahat cu ochi! Ce barbat sa stea cu imputita asta si cu mii de javre?! Pute dupa ea numai a spermatozoizi de potaie! Sa fim serioso! Aplicati legea oameni buni! 258! Asta e solutia!

  55. Fata buna si frumoasa, nu pune la suflet toate tampeniile! Suntem un popor jalnic, de o prostie fara seaman, de o rautate rara, necivilizat si in plina decadere! Sigur, o multime de labagii scriu aici, dandu-se viteji si destepti, dar sunt doar niste nefericiti neputinciosi care isi imagineaza ca daca scriu porcarii sexuale, cine citeste ii considera barbati! Nu sunt, sunt doar niste ratati impotenti care scornesc mizerii socante, si atat! Tu, daca iubeste cateii, cu sau fara stapan, urmeaza-ti visul, apara-i, salveaza-i, si iubeste-i, Dumnezeu a lasat catelul alaturi de om pt a-i apara viata si averea, daca Dumnezeu nu-i vroia, nu-i crea! Cine gandeste rau, doreste rau, face rau, nu se va putea astepta sa i se intample bine! Justitia superioara rasplateste pe fiecare dupa gandul si fapta lui, de obicei cele rele se ispasesc de catre nevinovatii pe care bestiile le iubesc! Mai devreme sau mai tarziu, fiecare plateste, si binele, si raul facut! De-aia auzi mereu de copii bolnavi de leucemie, de cancer, cu gauri in inima, fiindca cineva acolo sus are grija de plata fiecaruia! Urmeaza-ti calea, aduna in jurul tau cativa oameni de nadejde, si apara creatia Domnului, VIATA! Este cel mai important dar al lui Dumnezeu pe pamant, iar cei buni au un loc aparte in mila Lui!

  56. „hingher” ia-ti o slujba reala si apoi mai discutam si nu ne mai purta tu de grija asa mult….Noi avem oameni adevarati langa noi care chiar ne iubesc si ne apreciaza nu ca voi oameni frustrati si fara viata..lingai pe langa altii si in stare de orice pentru 100 de lei!!

  57. Ma gandesc ca Romania mai are o sansa pentru ca nu esti singura.
    Stai linistita suntem multi, chiar majoritari si a venit momentul sa ne cerem hotarat drepturile si mai ales sa oprim acest macel absurd asupra animalelor.

  58. Bravo!!!!!De milioane de ori bravo!Chiar daca suntem mai putini cei care ii iubim,conteaza.Cat despre frustratii care lasa tot felul de comentarii idioate,ce pot sa zic…Niste nulitati care nu pot iubi altceva decat pe ei insisi si nu au cum sa inteleaga ce simtim noi.Mereu se pune in balanta dragostea fata de animale cu cea pt copii si nu inteleg de ce.Eu am un copil pe care il iubesc nespus de mult,dar asta nu ma impiedica sa iubesc si alte suflete nevinovate si chinuite de asa-zisele fiinte superioare-oameni.Idiotii astia care lasa astfel de comentarii sunt saraci si la suflet si la minte si cu siguranta sunt niste criminali in stare latenta care nu ar ezita sa omoare pe oricine le sta in cale.Un om sanatos la cap nu ar avea cum sa se bucure de omorarea unui suflet amarat,caine,pisica,fluture,indiferent din ce specie ar fi el.

  59. Vadim nici nu stiu de ce ma obosesc sa iti raspund..dar in fine..am o familie minunata care ma sustine..de aia NU sunt o frustrata ca tine…si articolul este despre cainii fara stapan si salvarea lor de niste specimene ca tine…nu despre familia mea…daca ei nu m-ar sustine nu as putea face tot ce fac…voi toti aveti nevoie de un psihiatru…aveti un tupeu…pff..voi vorbiti despre otravuri..lupte…crime..sange si etc…ca apoi sa ne ziceti ca noi avem nevoie de o consultatie….omg….gandim si noi un pic la rece care are nevoie din noi????? iar tocmai asta e ideea…dar…eu le-am gasit stapani la toti cainii din cartier ca sa ii scap de voi…Nu am adus nici un caine in cartier…greseala!!

  60. Bravo Claudia. Daca toate tinerele ar avea aceeasi educatie si suflet ca tine, tara asta nu ar fi plina de atatea „piti” care -si petrec timpul prin mall-uri, dau banii pe carpe si farduri scumpe si au creieru’ cat nuca. Fata asta va ajunge departe, si va da lectii de viata tuturor astora care nu au decat cuvinte de „lauda”.

  61. Claudia, te iubim! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa nu te epuizezi in tara asta de cretini! Esti o comoara de om si iti dorim tot binele din lume tie, mamei tale care te-a crescut asa frumos si bineinteles, animalutelor salvate de tine! 🙂 TOATA STIMA!

  62. Greu, draga Claudia cu ciobanii astia de oras care au in cap doar cum sa bage la mat pana le crapa. Insa tu nu te da batuta, faci bine ceea ce faci!
    Si restul, la spalat podelele la azilele de batrani si la orfelinate, la adoptat copii, la facut piata batranilor neputinciosi sau daca nu, ciocu’ mic! Fata asta face ceva bun, voi doar consumati aer de pomana!

  63. Bravo Claudia ,,sa te ajute Dumnezeu sa fi sanatoasa si sa mai poti ajuta si alti cateii in nevoie.Asa cum bine zice cineva animalutele sunt niste fiinte nevinovate si pure el nu fac lucrurile cu intentie .
    Spre deosebire de oamnei care au discernamat ,cate mame si-au omorat copii non nascuti ,cati tati si-au violat fetitele sau baieti ,cati pustani au omorat si violat batrane pentru cativa lei ,astia sunt oameni specia dotata cu inteligenta si rationament …
    Iar din contra cine iubeste animalele ,iubeste si copii cine nu iubeste animalele nu iubeste nici copii .
    Iar voi jegurile si scursurie umane ca nu va pot numi animale jigneasc rangul nu va ridicati nici la coada unui animale mi-e mila de voi ma o sa ma mance viermii de cata rautate exista in voii ,o sa muriti singuri fara nimeni in jurul vostru …

  64. E o rusine sa spui ca esti Roman. Primul gand al celui ce a aflat cine esti este FUGA, RETRAGEREA, URA si DESCONSIDERAREA TOTALA. Nu sunt mediile occidentale cele ce ponegresc Romania, sunt ROMANII care i-si fac de ras tara lor. Cu ganduri murdare, sunt in stare pentru banii sa faca orice. Hai, ca oamenii suntem: E plin occidentul de suflete de fete nevinovate vandute pe bani pentru a umple buzunarele criminalilor care se lafaie in bani murdari si plini de sange. E plina lumea de organele copiilor furati si disparuti. Acum, ca copiii ni i-am furat, maltratat, omorat si vandut, acum a venit randul celorlalti. A celor al carui grai se ineaca in lacrimi si durere.
    AFLATI suflete negre, bolnave si murdare, ca pentru a iubi o fiinta nu inseamna a merge cu gandul pana unde mergeti voi!!! Voi sunteti bolnavi pentru ca ganditi si vorbiti ceea ce ganditi. Nu Dumnezeu v-a trimes pe pamant, ci diavolul. Prin el vorbeste puterea lui nefasta, prin fiecare gand al vostru crud si murdar. Va doresc din tot sufletul sa aveti parte doar de ceea ce ganiti si nimic mai mult! Sa va mai nasteti odata si sa treceti prin tot ceea ce trec cei ce sunt batuti, loviti si chinuiti de voi. Pedeapsa mai mare nu exista. Iar cel de Sus va vede mai mult decat credeti voi, de aceea nu va acorda sansa de a deveni demne sa traiti. A trai inseamna a gandi, a iubi si a da viata. Dar voi creati numai moarte in jurul vostru.
    NU i-mi e rusine sa spun ca sunt romanca. Am ramas o mana care nu ne facem tara de ras. Iar pe drumul pe care noi pasim nu lasam o impresie murdara si perversa. Ci doar admiratie pentru simplul fapt ca luptam impotriva IADULUI. Nu vom castiga niciodata, nici cel de Sus nu a reusit, dar nu veti ajunge niciodata pe primul loc, bestii umane!!!

  65. Incuiati nenorociti ce sunteti! Claudia va scapa pe voi de cainii comunitari trimitandu-i noilor stapani in strainatate. Numai ca voi nu va bucurati ca scapati de caini prin adoptie, voi vreti sa scapati de ei doar omorandu-i. Sunteti niste criminali cu boli psihice. Ratardatilor. Sa vi se intoarca insutit, voua, cei care faceti rau celor mai devotati prieteni de pe Pamant!

  66. Felicitari, PressAlert! Este important sa se promoveze oamenii adevarati care fac fapte bune, si va felicit din suflet pentru acest articol! Sa fiti sanatosi si fericiti toti cei care iubiti animalele!

  67. Felicitari…daca mai multi ar face o fapta buna,lumea ar fi mai buna.Iar pt cretinii care o fac zoofila,ca atata au mintea,cat nuca si nici macar…cautati in DEX ce inseamna…cretinilor…daca macar ati face si voi o fapta buna…si chiar daca nu ar fi fost iubita de familie inseamna ca este nebuna?Cred ca mai nebuni sunteti voi care probabil nu dati un colt de paine nimanui …

  68. Mai eutanasiatule…faptul ca tu esti un diabolic..nu inseamna ca toti sunt ca tine…dupa ce vei citi explicatia in dex a cuvantului zoofil mai vb….si dupa ce inveti sa vb limba romana corect..esti varza la gramatica „dragule” sau „draga” … 😉

  69. De cele mai multe ori oamenii acestia care iubesc animalele sunt cei mai rai! Nimanui nu i-ar placea sa fie eutanasiati cainii, dar locul acestora nu este pe strada! De cand a inceput treaba aceasta cu strangerea cainilor maidanezi pot respira si eu in cartier!

  70. Este clar suntem un neam de IDIOTI! Nu mi-e rusine ca sunt romanca mi-e scarba ca respir acelasi aer cu atatia iubitori de animale! Dar ce sa zic? Animal la animal trage!

    • Da da da…tipic…tipic..voi sunteti atunci animale cu doua picioare….doar voi ne-ati facut si ne faceti in continuare de rusine peste tot…din cauza educatiei primitive…prefer de 10000000 x sa fiu inconjurata de animale decat de voi astia care va numiti „oameni” si va credeti atat de superiori…datorita caror lucruri credeti ca sunteti? Invatati sa fiti oameni dar in adevaratul sens al cuvantului..sa aveti mila..compasiune…respect fata de tot ce va inconjoara! Ne dati noua lectii de viata pe aici..si vorbiti in ultimul hal fara ca macar sa aveti habar…curajul la voi nu exista decat cand e vb de animale pt ca ele nu se pot apara..de atatia criminali,pedofili,violatori…etcl…nu va e frica..pt ei nu protestati..inseamna ca puteti convietui cu ei fara teama..zicea cineva:cainii au muscat nu stiu cati oameni etc…sa interesat oare daca procentajul e corect??? Are idee cati copii dispar???? fara sa mai apara vreodata..cat trafic se face…tot in procentaje de 1000 x mai mari..nu are va zic eu….nu are nici macar curaj sa recunoasca ca omul e cel mai mare animal..care distruge cu intentie chiar..lasa dezastru in urma lui…mergeti in urma unui animal si vedeti iar apoi mergeti in urma unui om..de exemplu dupa ce a fost la un gratar ..la plaja etc..sa vedeti unde e poluarea mai mare! O zi buna dragi iubitori de viata si animale!

    • offf…Noua ar trebuie sa ne fie rusine ca respiram acelasi aer cu niste oameni care au in cap doar moarte..sange..crime..etc…cu niste oameni care au curaj doar cand vine vorba despre animale..pentru ca ele nu se pot apara …si nici nu pot vorbi…in rest stau in spate tac si suporta tot…bine ca nu mai puteti de grija cainilor..dar nimeni de aici nu zice nimic..de atatia violatori,criminali,pedofili..care umbla liberi pe strazi si fac ce vor..de parinti care isi omoara proprii lor copii…de copiii care isi omoara parintii…de atatia oameni nevinovati care mor zi de zi…de faptul ca Romania e o tara care e in urma cu tot…pentru asta nu aveti curaj sa iesiti in strada sa cereti dreptate…nu aveti nici macar curajul sa va interesati de un procentaj corect ..ca sa vedeti cati oameni mor ucisi de oameni,masini,criminali etc..si cati de caini…e un nr infim..fata de celalalt am vazut ca comenta cineva de asta..cu nu stiu ce milioane..cata necunostinta de cauza…dar de unde sa stiti voi..cand vi s-au spalat creierele de media…nu va dati seama ca in spate la orice lucru e altceva mai mare?? aveti idee cati copii dispar zi de zi si nu mai apar niciodata?? nu aveti clar…va zic eu ca nu cainii ii rapesc 🙂 dar hai sa dam mereu vina pe cel mai slab care nu se poate apara..tipic unor oameni…”O NATIUNE POATE FI JUDECATA DUPA FELUL IN CARE ISI TRATEAZA ANIMALELE” -Mahatma Gandhi.. trist…Mie nu imi rusine ca sunt romanca…imi e rusine ca altii sunt…si ne fac de ras ca acum cu actiunile lor in toata Europa!!

  71. Vadim, tu esti prost tare de tot…..ideea mea ar fi ca tu sa fii eutanasiat, ar fi o lume mai buna si cred ca ar fi mai bine si pt tine….viata asta tb sa fie un chin pt o persoana impovarata cu atatea frustrari cum esti tu….in alta ordine de idei, Claudia, ai un 10 cu plus de la mine…..macar de ar fi un om ca tine la 1000 de oameni nepasatori…..respect si felicitari!…….

  72. Felicitari fetei si mai dati-va in balamuc toti care va luati de ea in frunte cu cacatu de fara maidanezi!E o femeie crescuta bine si eeducata, respecta viata atat a oamenilor cat si a animalelor spre deosebire de voi porcinele care grohaiti aiurea la adresa ei! Scarbe ordinare ce sunteti! Daca ar fi mai multe fete ca ea lumea ar fi minunata!

  73. pentru iubitorii de oameni, care sunt ingrijorati de soarta semenilor lor, de ex. batranii din azil sau copiii din orfelinate, pentru cei din urma stiati ca nu trebuie sa aveti bani sa le duceti ceva, ei asteapta iubire si afectiune si cineva sa se joace cu ei, ATAT. ati fost vreunul din voi care tot dati sfaturi celor ce ajuta animalele, sa mergeti voi sa ajutati acei copii cu putina atentie???? asa ca orice justificare ati avea e de CATAT, la fel ca voi

  74. intai invata sa vorbesti romaneste si invata sensul cuvintelor mai baiete.uita-te in dex sa vezi ce inseamna zoofil si apoi foloseste cuvantul,iar celui care spune ca biata fata e bolnava vreau sa-i spun ca a iubi un animal nu e o crima ,iar daca oamenii gandesc si se comporta ca el e mai bine sa iubesti un caine decat un om

    • Zoofil:om cu afectiune morbida fata de animal,aici te incadrezi si tu care preferi sa fi cu animalele dar folosesti facilitatile oamenilor,daca nu iti place societatea de ce nu iti iei cainii si te cari undeva numai voi?

  75. Baaai distrusiilor altceva nu stiti numa sa jigniti omul care face ceva bun in tara asta…sunteti o adunatura de retardati mintali si frustrati sunteti voi….sunteti k niste zombii ….baaah pisatiilor….din contra k suntem iubiti de parintu si de cei din jur am primit educatie buna si ne-au invata parintii sa ne iubim si aproapele…inclusiv animalele…care merita mai multa iubire dekt meritati voi astia deplasati mintali…fiecare e liberbsa ajute si sa iubeasca ce doreste….iubiti voi pedofilii k vd k pe aia ii acceptati sa va f*uta copii…aia care va dau in cap sa va ia banii ii acceptati…pe aia care conduc tara si va fura si la hartia igienica pe care o folositi ii acceptati….mai nou infractorul nr 1 este cainele nuu?el face cel mai mre rau in tara asta….firati al draq de distrusi si inapoiati mintali…impuscati-va draq k poluati aerul…BV CLAU….FA IN CIUDA LA DISTRUSI…NU TREBUIE SA RENUNTAM…FACEM TOT MAI MULT…

  76. BRAVO CLAUDIA…spune-le celor care urasc animalele , ca un caine musca numai daca este atacat si rareori ucide…dar ce parere au despre oamenii care pleaca de acasa cu un cutit in buzunar …acela stie precis ca va ataca pentru a ucide…deci care este criminalul dintre cei doi ??????? pe un caine care a muscat il ucidem ,dar pe un om care a ucis constient fiind ca face rau,il ducem la inchisoare si ii creem conditii ca sa traiasca bine…DACA ESTI OM si te consideri FIINTA SUPERIOARA dotata cu inteligenta demonstreaza aceasta avand mila si protejand animalele nu ucigandu-le….totdeauna CAINELE A FOST PRIETENUL OMULUI….dar acum in mintea unora a devenit dusman….halal inima…..halal educatie

  77. Intrebare retorica Cat de prost trebuie sa fi sa iti spuna cineva ca nu da 2 bani pe viata ta,ca prefera sa te lase sa mori in chinuri,pe tine sau pe ma-sa,pt. ca apreciaza mai mult viata unui caine,iar tu sa spui Bravo,esti de apreciat,sau fericita este mama care te-a educat? Sincer cam cat de prost?

  78. orice varianta de aparitie a omului pe pamant am alege-cea stiintifica sau cea religioasa,omul a aparut pe o planeta deja ocupata de animale,el a aparut in lumea animalelor si nimeni nu le-a intrebat daca vor.acum omul se crede buricul pamantului si face legile cu mintea unui criminal.ii este rusine sa iubeasca sau pur si simplu nu are cu ce.cineva spunea:cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat iubesc mai mult cainii-acel cineva era hitler.draga mea,esti fumoasa si te iubesc numai pt.ca iubesti animalele.sant femei care iubesc sau accepta barbati care le tortureaza,pe ele si pe copii lor,barbati care isi violeaza proprii copii-acei oameni-si ei si ele-sant demni de tot respectul si de toata iubirea-onoruri si statui…fara comentarii.se poate vorbi cu tine si altfel?

  79. dupa ce au ucis 14 oamenii si au sfasiat peste 2 milioane mafia cutomaniaca face noi si noi victime.si romanii stau ca vitele sa fie muscati de maidanezi,ei si familiile lor

  80. Ai probleme cu capul daca viata unui biet baiat 33 ani grec este zero fata de un animal salbatec !altfel nu stiu sa spun sincer ! Dispare poporul europei sper ca nu mai faci copii sa duca aberatia asta mai departe..EU vreau Europa grecolatina cu copii nu asiatici si afromuslimi cu copii care ma cuceresc in timp

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.