Ce măsură dură anunță Stoia pentru ANL-urile ridicate fără autorizație pe strada...

Ce măsură dură anunță Stoia pentru ANL-urile ridicate fără autorizație pe strada Miloia

1
DISTRIBUIȚI

anlProblema ANL-urilor construite fără autorizație pe strada Miloia  din Timișoara, devine din ce în ce mai gravă. Dacă înainte de Paști subiectul a devenit unul de interes chiar și pentru consiliul local, care prin intermediul Ramonei Olteanu a propus ca parlamentarii de Timiș să intervină la București, viceprimarul PSD Traian Stoia a făcut astăzi noi precizări pe acest subiect.

„Pe strada Miloia, blocurile de la B8 la B12 nu au autorizație de construire nu au nici certificat de existență discuțiile s-au prelungit intervine o problemă a taxelor care trebuie plătite pentru obținerea autorizației de construire.


Părțile sunt reticente în a-și asuma vreo responsabilitate, fiecare spunând că obligațiile ar reveni celeilalte părți. E nevoie de 20.000 de euro pentru expertiză. E una când mergi și faci o verificare a betonului care se toarnă într-o fundație și e alta când spargi armătura să vezi ce este acolo. Sunt costuri foarte mari și cineva trebuie să le plătească. Fiecare are bucățica lui de adevăr, pe care o apără până când o să trebuiască să cerem sprjinul celor care se pricep la astfel de conflicte economice”. Viceprimarul a conchis că nu este exclus un proces pentru ca instanța să decidă cine trebuie să plătească banii.

La rândul său, primarul Nicolae Robu spune că instituția pe care o conduce nu poartă nici o vină pentru situația creată, ci Agenția Națională pentru Locuințe este cea care trebuie să își asume răspunderea. „Nu vom plăti nimic, decât dacă suntem expres obligați de instanță, dar benevol nu vom face nimic, pentru că nu este vina primăriei”, a declarat edilul-șef al Timișoarei.

1 COMENTARIU

  1. Cum mama dracului s-a putut intampla asa ceva???
    Cum de nu s-a constatat asta in timpul construirii cladirilor? Atunci ar fi trebuit date la amenzi tapene celor care ridicau cladirile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.