Consiliul județean, fără autoritate la centrul intermodal de la Remetea Mare. Cine...

Consiliul județean, fără autoritate la centrul intermodal de la Remetea Mare. Cine gestionează proiectul

0
DISTRIBUIȚI

titu bojin nervos 11

Şeful Consiliul Judeţean Timiş a oferit noi detalii despre centrul intermodal care se va amenaja la Remetea Mare.

Cu documentul aprobat la Bucureşti în faţă, Titu Bojin a spus că „vreau să vă confirm că am hârtia pe masă pentru centrul intermodal, am și hârtia privind consiliul de adminstrație al SNCFR SA în vederea promvării proiectului de centru intermodal transport marfă Remetea Mare.


De aici este o problemă care ține mai puțin de noi. Ideea că a fost acceptat ca fiind singurul centru intermodal făcut acum datorită pregătirii documentelor. De aici înainte se pot întâmpla orice, sunt discuţii care nu mai ţin de noi, dar pe care nu le vom lăsa la voia întâmplării. S-a pregătit şi documentul pentru aprobarea efectivă a contractului, care va fi discutat în prima şedinţă de AGA a SNCFR. El a fost aprobat de echipe de jurişti de la CJT şi de la Bucureşti, conduse de secretarul de stat pe Transporturi. În 29 aprilie vom avea şedinţă și va trebui să aprobăm comisia de negociere pentru cumpărarea terenului de la Remetea Mare pentru a fi pus la dispoziţia SNCFR”.

Întrebat dacă CJT poate interveni în cazul în care proiectul este tergiversat, Bojin a spus că „noi nu, dar guvernul da. Ce am putut face de patru ani de zile sunt aceste documente de asociere şi acordul lor ca lideri de proiect că sunt de acord să le facă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.