Cum au adus mai mulți tineri din Timișoara „zâmbete de Paște” pentru...

Cum au adus mai mulți tineri din Timișoara „zâmbete de Paște” pentru șapte familii sărace

0
DISTRIBUIȚI

10003974_821518261210551_4689007884642515428_n

Nouă tineri din Timișoara s-au gândit să facă o faptă bună pentru mai multe familii nevoiașe din județul Timiș, în prag de sărbători. Aceștia au avut o inițiativă deosebită și au strâns în jur de 1.000 de lei, bani cu care au cumpărat rechizite, dulciuri și alimente, ce au fost oferite în dar acestor familii sărace.

Mai mult, pentru că au realizat că suma este destul de mică pentru nevoile celor cărora au dorit să le facă o bucurie de Paște, cei nouă tineri au făcut donații de sânge repetate, iar cu banii primiți pentru demersul lor au ajutat cele șapte cazuri sociale deosebite.

Astfel, cinci familii din Alioș, una din Deta și alta din Butin au primit de Învierea Domnului ajutorul unor tineri care au făcut un gest din inimă.


Acțiunea acestora a fost numită sugestiv “Aducem zâmbete de Paște”.

“Sunt multe cazuri sociale care au nevoie de ajutorul nostru. Este o doamnă de 24 de ani care are cinci copii acasă, este gravidă și chiar are nevoie de o mână de ajutor. Imaginile pe care le-am văzut la fața locului au fost șocante”, a spus, astăzi, Miroslav Stanici, unul dintre tinerii care au ajutat cele șapte familii nevoiașe.

„Este o acţiune de suflet care într-adevăr ne emoţionează. Totdeauna trebuie să ne întoarcem cu faţa spre aceste cazuri speciale. Sperăm să supunem Direcţiei de Aisstenţă Socială astfel de cazuri. Astfel de modele trebuie promovate”, a declarat și Marian Vasile, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş Marian Vasile.

Foto: Cristina Bărbosu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.