Curtea de Conturi consideră ILEGALĂ acordarea de fonduri publice la Poli. De...

Curtea de Conturi consideră ILEGALĂ acordarea de fonduri publice la Poli. De ce nu poate echipa să utilizeze palmaresul

1
DISTRIBUIȚI

nicolae-robu-poli

ACS Poli are palmaresul, însă nu îl poate utiliza. Problema, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este una juridică. „E o problemă cu dreptul de utilizare a palmaresului. Există în vigoare un contract prin care sunt cedate drepturile de utilizare a palmaresului și culorilor către societatea comercială a lui Marian Iancu. Deocamdată, ACS Poli nu poate folosi palmaresul” Legat de ideea ca CLT să dea bani pe palmares Robu spune că „nu suntem dispuși să plătim, cel puțin în momentul de față.


Vom face toate diligențele și intervențiile ca Poli să intre și în posesia dreptului de utilizare. Marian Iancu a făcut o promisiune că, din punctul lui de vedere, transferul se va face gratuit și cred c-o va respecta. Acum, el afirmă că administratorul judiciar de la firma sa nu este de acord, pornind de la o hârtie a consiliului județean. Prin aceasta, consiliu județean arată că nu este de acord cu cedarea gratuită a palmaresului sub pretextul că s-ar afecta masa credală. Este o prostie, masa credală nu este afectată. Eu, însă, n-am văzut hârtia de la Consiliul Județean Timiș, afirmația aparține domnului Iancu”

Primarul spune că greșeala ar fi fost sesizată și de Curtea de Conturi. „Eu sunt foarte contrariat de faptul că, după ce ani de zile Curtea de Conturi n-a semnalat o ilegalitate a alocării de fonduri de la bugetul local și cel județean la fosta Poli, acum consideră că, în principiu, a fost ilegal. Personal nu sunt implicat în această poveste, încerc să fiu obiectiv. Nu nici avocatul domnului Ciuhandu și nici al domnului Ostaficiuc, dar mi se pare că nu e în regulă. Dacă ceva nu era în regulă, trebuia să fie sesizare de ilegalitate venită de la prefect, oricine ar fi fost. Plus că în fiecare an sunt controale ale Curții de Conturi și trebuia sesizată atunci ilegalitatea. Simt că nu e în regulă”, s-a plâns Robu. El a mai spus că primăria a făcut recurs vizavi de sesizarea Curții de Conturi că s-au dat bani ilegal la Poli.

1 COMENTARIU

  1. Este adevarat, eu am contribuit din plin la mutarea patrimoniului ONG-ului FCU Politehnica spre noua societate a lui Iancu, primind in schimb un venit satisfacator, pentru care il pup in fund pe Marian Iancu si in prezent.

    Nu e ilegal nimic nici din ce am facut eu, nici ce a facut Orza, nici ce face Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.