Două fete au fost lovite pe trecerea de pietoni. De ce a...

Două fete au fost lovite pe trecerea de pietoni. De ce a fost nevoie de intervenția jandarmilor VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

accident

Două fete, una de 13 ani și cealaltă de 14, au fost accidentate pe trecerea de pietoni, incidentul provocând un adevărat scandal între familia victimelor și cea a șoferului care a provocat incidentul.


La fața locului au ajuns mai multe echipaje de jandarmi pentru a calma spiritele. Din fericire, cele două fete care au fost lovite în plin pe trecerea de pietoni au scăpat cu viață, una dintre ele suferind leziuni mai grave la nivelul capului și toracelului.

Totul s-a petrecut în Reșița, aseară, iar incidentul s-a produs în momentul în care șoferului, care se deplasa cu viteză regulamentară, i-a fost tăiată calea de un alt automobil. Cele câteva momente în care vizibilitatea șoferului a fost obstrucționată a făcut ca acesta să nu vadă fetele care treceau pe zebră. Copilele au fost preluate de un echipaj de ambulanță, fiind conștiente.

La scurt timp, la fața locului au sosit atât familiile celor două victime, cât și fratele șoferului care a provocat accidentul. Acesta a intrat într-o altercație cu tatăl uneia dintre victime, iar la fața locului au fost solicitați jandarmii pentru a calma spiritele.

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui sanctiuni grave pt calcatorii de persoane pe trecerea de pietoni, in timisoara a ajuns sa iti fie groaza ca trebuie traversata trecerea de pietoni din cauza soferilor cu talente nervoase

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.