Încep meditațiile gratuite pentru elevii din Timiș, cu bani de la Uniunea...

Încep meditațiile gratuite pentru elevii din Timiș, cu bani de la Uniunea Europeană, din această săptămână

1
DISTRIBUIȚI

meditatii

Imediat după sărbătorile pascale, elevii de clasa a XII-a din județul Timiș încep pregătirea suplimentară pentru cel mai important examen din viața lor. În toate sâmbetele și duminicile, dar și în timpul săptămânii, după finalizarea orelor, liceenii vor fi instruiți de profesori pentru Bacalaureat.

Părinții elevilor nu trebuie să scoată niciun leu din buzunar pentru aceste meditații, și asta pentru că dascălii vor fi plătiți de către Inspectoratul Școlar Timiș cu bani de la Uniunea Europeană.


Cornel Petroman, inspectorul școlar general al județului Timiș, a precizat că, în total, vor beneficia de pregătire suplimentară pentru “examenul maturității” 3.600 de elevi.

“Pregătirea începe imediat după sărbătorile pascale. De asemenea, pe lângă acest proiect din fonduri europene, am mai câștigat încă două, tot pentru pregătirea elevilor. Este vorba despre cei de clasa a VIII-a, care vor primi meditații gratuite la Matematică și Limba Română, dar și despre liceeni din clasa a IX-a și a X-a”, a explicat Cornel Petroman.

1 COMENTARIU

  1. In tarile nordice, Anglia, Olanda copiii nu au nevoie de meditatii! Sistemul de invatamant este dotat cu metode didactice si mentalitate pedagogica care face posibil invatarea fara ajutor din afara. Banii astia de la uniune sunt banii tututor europenilor care nu sunt de acord cu metode ineficiente de invatamant ca cele din Romania si eventual Germania, unde este nevoie de meditatii. Sa nu mai vorbim de invatamantul academic care nu se compara cu tarile enumerate mai sus. Mai bine platiti corect profesorii ,educati-i sa invete adevarata pedagogie in loc de autoritate si tipat la copii, adaptati metodele didactice cu cele din sistemele de invatamant care functioneaza intr-adevar. Bani aruncati pe ferestreatra, iar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.